Μελισσανίδης, Αλαφούζος, Σαββίδης για την ανατροπή Γκιρτζίκη, συνάντηση με Μποροβήλο

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Ιβάν Σαββίδης, που συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης καθώς βρίσκεται στο εξωτερικό, συζήτησαν για τον τρόπο αντίδρασης στα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και, σύμφωνα με πληροφορίες, την ανατροπή της διοίκησης του Γιώργου Γκιρτζίκη στην ΕΠΟ. Παράλληλα, οι ισχυροί άνδρες των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ αποδέχθηκαν την πρόσκληση του προέδρου της Super League, Γιώργου Μποροβήλου και θα μεταβούν την Τρίτη (8/3) στα γραφεία του συνεταιρισμού για να συζητήσουν μαζί του για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα δώσει κανονικά το «παρών» στη συνάντηση παρόλο που δεν έχει μετοχές στην ΠΑΕ ΑΕΚ! Και όλα αυτά, ήρθαν ως συνέχεια μετά την ματαίωση του Κυπέλλου Ελλάδας που αποφάσισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, με τις τρεις ΠΑΕ να επιχειρούν πίεση προς την Πολιτεία.

Σχετικά με τη συνάντηση του «κοινού μετώπου των τριών» σε αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, πήραν μέρος οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Αλέξης Δέδες από πλευράς ΑΕΚ, οι Γιάννης Αλαφούζος και Χρήστος Παναγόπουλος από τον Παναθηναϊκό και οι Λούμπος Μίχελ, Μάκης Γκαγκάτσης από τον ΠΑΟΚ, οι οποίοι βρίσκονταν σε ανοιχτή επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη.

Από τον «Δικέφαλο του Βορρά» φέρεται να έπεσε στο τραπέζι η πρόταση αποχώρησης από το πρωτάθλημα, κάτι το οποίο απέρριψε οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ.

Στόχος των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ είναι να «πέσει» η διοίκηση της ΕΠΟ και μάλιστα όσο το δυνατό πιο σύντομα, δηλαδή αν είναι δυνατό ακόμα και πριν από τις εκλογές του Οκτωβρίου! Και προς αυτή την κατεύθυνση φέρονται αποφασισμένοι να ασκήσουν πίεση προς τον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή.

Ταυτόχρονα, οι ισχυροί άνδρες των δύο «Δικεφάλων» και του «Τριφυλλιού» αποδέχτηκαν την  πρόσκληση του Γιώργου Μποροβήλου και θα παραβρεθούν την προσεχή Τρίτη στα γραφεία της Super League για να συζητήσουν για την ΕΠΟ, την ΚΕΔ, τους διαιτητές και γενικά για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here