Μείζον πολιτικό θέμα για Χρυσοχοΐδη-κυβέρνηση από το φιάσκο με τον καταζητούμενο Χρήστο Παππά

Μείζον πολιτικό θέμα προκύπτει από το φιάσκο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και της ΕΛΑΣ, μετά την διαφυγή του Χρήστου Παππά, υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, ο οποίος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών χωρίς αναστολή.

Αν και εδώ και ημέρες, η αστυνομία διατεινόταν ότι έχει καταστρώσει σχέδιο και επιτηρεί όλους τους χρυσαυγίτες προκειμένου με την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου να γίνουν άμεσα συλλήψεις, της διέφυγε ένας από τον σκληρό πυρήνα της ναζιστικής οργάνωσης, ο Χρήστος Παππάς.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου  Προστασίας του Πολίτη αλλά και οι επικεφαλής της ΕΛΑΣ είναι οικτρά εκτεθειμένοι. Η κοινή γνώμη παρακολουθεί  ενεή, τις δήθεν οργανωμένες δυνάμεις της αστυνομίας να τρέχουν ανάμεσα στα τέσσερα σπίτια, τρία στην Αττική και ένα στα Ιωάννινα, που είχε δηλώσει ο υπαρχηγός της ναζιστικής οργάνωσης. Πλην μάταια, όμως, αφού ο Παππάς έχει γίνει καπνός.

ΠΑΠΠΑΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος και Χρήστος Παππάς αγκαλιασμένοι φωτογραφίζονται με φόντο τα ναζιστικά σύμβολα ενώ ο υπαρχηγός κάνει τον ναζιστικό χαιρετισμό

Το σχέδιό του ήταν οργανωμένο όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του συνηγόρου του, Περικλή Σταυριανάκη.

Ο υπαρχηγός της ναζιστικής οργάνωσης με έναν πρωτοφανή ισχυρισμό αποφάσισε ότι δεν χρειάζεται να εκτίσει την ποινή του γιατί μπορεί στο Εφετείο να δικαιωθεί!

Ο κ. Σταυριανάκης δήλωσε ότι ο Χρήστος Παππάς του είχε ανακοινώσει ότι σκοπεύει να διαφύγει εδώ και ημέρες και ότι δεν γνωρίζει εάν πρόκειται να αλλάξει αυτή του την απόφαση και να παραδοθεί.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here