Μειώθηκε στο 3,8% η ψαλίδα Πατούλη-Δούρου-Σε ανοδική πορεία η περιφερειάρχης

Πορεία ανατροπής των μέχρι πρότινος δημοσκοπικών προγνωστικών ακολουθεί η υποψηφιότητα της νυν περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, λίγες μόλις ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες των περιφερειακών εκλογών.

Μειωμένη καταγράφεται η «ψαλίδα» μεταξύ της σημερινής περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ και του υποψήφιου περιφερειάρχη υποστηριζόμενου από τη Ν.Δ., Γιώργου Πατούλη, με τη μεταξύ τους διαφορά να πέφτει στις 3,8 ποσοστιαίες μονάδες, σύμφωνα με διαδικτυακή έρευνα της Vox Pop Analysis, έναντι παλαιότερων δημοσκοπήσεων που εμφάνιζαν τον κ. Πατούλη να προηγείται με διψήφιο δημοσκοπικό ποσοστό.

Ειδικότερα, ο Γ. Πατούλης επιλέχθηκε από το 28,4% όσων συμμετείχαν στην κυλιόμενη έρευνα και η Ρένα Δούρου από το 24,6%.

Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι διττό: αφενός η νυν περιφερειάρχης έχει εισέλθει σε ανατρεπτική τροχιά από τη στιγμή που ξεκίνησε μια αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους πολίτες (π.χ. σε λαϊκές αγορές), αφετέρου η υποψηφιότητα του κ. Πατούλη μοιάζει να «ξεφουσκώνει», ενώ –υποτίθεται– είχε ξεκινήσει με μια απίστευτη συσπείρωση.

Περαιτέρω, παγιώνεται η απόσταση των δύο πρώτων υποψηφίων περιφερειαρχών από τον τρίτο στις επιλογές των συμμετεχόντων στην έρευνα, Γ. Σγουρό.

Ο πρώην περιφερειάρχης καταγράφει ποσοστό 14,5%, μικρότερο κατά 10,1% από τη Ρένα Δούρου.

Από Εφημερίδα των Συντακτών

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here