Μεϊμαράκης: Θα αποδοκιμάσουμε υφεσιακά μέτρα περικοπών και φόρων

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Στη στάση που θα κρατήσει η ΝΔ στη Βουλή αύριο Δευτέρα,ενόψει της κατάθεσης του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης από την Κοζάνη όπου  περιοδεύει, με την ευκαιρία των εορτασμών για την απελευθέρωση της πόλης.

«Η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει καθετί το οποίο θεωρεί θετικό, εποικοδομητικό, αναπτυξιακό, μεταρρυθμιστικό και θα αποδοκιμάσει κάθε μέτρο που είναι υφεσιακό, που είναι περικοπές και που είναι φόροι μόνο και μόνο για να συντηρηθεί ένα αναποτελεσματικό μεγάλο και φθαρμένο κράτος. Αυτό, λοιπόν, θα φανεί στη Βουλή όταν κατατεθεί το νομοσχέδιο, θα το διαβάσουμε, και εκεί θα πάρουμε συγκεκριμένη θέση και άποψη», ανέφερε.

Ο κ.Μεϊμαράκης εξέφρασε την πεποίθηση ότι μπορεί να βγεί η χώρα από τα μνημόνια:

«Θεωρώ ότι και σήμερα μπορούμε, με πίστη και όραμα, να βγούμε από τα μνημόνια, να βρούμε εκείνη την κυριαρχία που απαιτείται, ώστε η χώρα να προχωρήσει μπροστά με ανάπτυξη. Και μπορούμε να το κάνουμε όλοι μαζί, εκτός από εκείνους οι οποίοι συνεχίζουν να πιστεύουν σε αυτά και να προσπαθούν να παίρνουν αποφάσεις με επώδυνα μέτρα και αποφάσεις που οδηγούν σε ύφεση. Εμείς λυπούμαστε γι’ αυτά, δεν τα στηρίζουμε, κοιτάμε το μέλλον και προχωρούμε μπροστά».

Οσο για τα εσωκομματικά της ΝΔ  είπε: «Νομίζω ότι όλο αυτό απασχολεί κυρίως τους Νεοδημοκράτες και όχι όλη την ελληνική κοινωνία. Η ελληνική κοινωνία ενδιαφέρεται για τις δύσκολες ώρες που περνά και για τη φοροκαταιγίδα η οποία έρχεται».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here