Μεϊμαράκης, ο …αντιμνημονιακός

Σε μια εξαίρετη επίδειξη λαικισμού, προέβη σήμερα ο υπηρεσιακός και εκ των υποψηφίων προέδρων της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.  Σε δηλώσεις εμφανίσθηκε αντιμνημονιακότερος του χθεσινού εαυτού του και ξεχνώντας την εξουσιοδότηση που έδωσε στον Ιούλιο για να υπογραφεί οπωσδήποτε συμφωνία με τους εταίρους(«μην διανοηθείτε να επικαλεσθείτε οποιαδήποτε διαφορά μας και να μην φέρετε συμφωνία, είχε πει στον πρωθυπουργό), τον προειδοποίησε να μην διανοηθεί να φέρει νέα μέτρα!

Εξω από την κεντρική είσοδο των γραφείων της ΝΔ στη Συγγρού, ο κ. Μεϊμαράκης αφού έκανε λόγο για «ουρές της συμφωνίας», ανέφερε χαρακτηριστικά:«Ο κ. Τσίπρας μάς είπε ότι στις ΗΠΑ βρήκε ευήκοα ώτα, όμως σήμερα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ζητά πρόσθετα μέτρα 1 δισ. ευρώ».

Ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρθηκε και στο ζήτημα των προαπαιτούμενων, υπερθεματίζοντας ότι η ψήφισή τους με ένα άρθρο δεν επιβεβαιώνει τη δημοκρατική λειτουργία της Βουλής. «Η διάθεση του Πρωθυπουργού είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που μας ανέπτυξε χθες», κατέληξε ο πρόεδρος της Ν.Δ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here