Μεϊμαράκης κατά Κυριάκου: Εγω δεν θα έκανα τον Αδωνι αντιπρόεδρο της ΝΔ

Αποστάσεις από τις επιλογές προσώπων και την πολιτική στροφή του Κυρ. Μητσοτάκη προς ακροδεξιά ρότα, πήρε ο Ευαγγ. Μεϊμαράκης, επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και απαντώντας σε ερώτηση για ορισμένα πρόσωπα που χαρακτηρίζονται από ακραίες δεξιές θέσεις, ο κ. Μεϊμαράκης αφού είπε ότι αυτό είναι σχεδόν ανεκτό στο πλαίσιο της πολυσυλλεκτικότητας, έριξε τη βόμβα κατά του αρχηγού, λέγοντας πως ο ίδιος δεν θα έβαζε όμως αυτά τα πρόσωπα σε ηγετικές θέσεις.

Πρόκειται για καθαρή φωτογραφία του κ. Αδωνι Γεωργιάδη, για τον οποίο είπε ότι του είχε ξεκαθαρίσει από την περίοδο της προεκλογικής μάχης για την ηγεσία της ΝΔ ότι εκείνος δεν θα έκανε αντιπροέδρους.

Πρόκειται για μια σαφή καταδίκη της ακροδεξιάς τροφής που έχει πάρει η ΝΔ επί ηγεσίας Μητσοτάκη.\Οι απόψεις του κ. Μεϊμαράκη, απηχούν το σύνολο των Κραμανλικών του κόμματος, αφού ο ίδιος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον κ.Κ. Καραμανλή.

Λίγο αργότερα, απαντώντας σε ερώτηση γιατί στο ερυωψηφοδέλτιο;, μήπως θέλουν να τον έχουν μακριά, εκείνος γελώντας και νόημα απάντησε: «Υπάρχουν κάποιοι που σκέφτονται έτσι;.  Φρα΄ση με ευθεία βολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ηγετική του ομάδα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here