Μεϊμαράκης: Πρόθεση της ΝΔ η εθνική συνεννόηση

Τον πρόεδρο  της Δημοκρατίας επισκέφθηκε στις   11 η ώρα το πρωί  ο κ. Μειμαράκης και συνομίλησε  αρκετή ώρα μαζί του για τις πολιτικές  εξελίξεις. Ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ότι ζήτησε αυτή συνάντηση  για να επαναλάβει και θεσμικά την κόκκινη γραμμή για την Ελλάδα, δηλαδή την παραμονή στο ευρώ και το μήνυμα που πρέπει να στείλουμε στο εξωτερικό, ότι είμαστε ενωμένοι.

«Ζήτησα να ενημερωθώ από εσάς και να επαναλάβω ότι θέλουμε μια συμφωνία, ωστόσο οι εταίροι δεν πρέπει να είναι τόσο σκληροί μαζί μας. Οι ώρες για την Ελλάδα είναι κρίσιμες και εκτιμώ ότι έπρεπε να γίνει άμεσα ενημέρωση υπό τον ΠτΔ. Πρόθεση της ΝΔ ήταν πάντα η εθνική συνεννόηση και το καλό της πατρίδας».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, δήλωσε:

Αυτή την κρίσιμη ώρα είστε αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και επειδή σας γνωρίζω καλά, εκφράζετε τη διαδρομή ιστορικής μνήμης για την παράταξη.

Όσον αφορά στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, θα εξάρω τη σημασία και τη συμβολή τη δική σας ώστε να καταλήξουμε σε κοινά σημεία. Σημαντικό αυτή τη στιγμή που βγήκαμε όλοι ενωμένοι, οι δημοκρατικές δυνάμεις της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας και δείξαμε ότι δεν υπάρχει πρόθεση, ούτε σκέψη ρήξης.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here