Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας προσπαθεί να κλέψει τις ψήφους των ευκολόπιστων

ΦΩΤΟ: ΙΝΤΙΜΕ (ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ)

«Άπειρο, ανεπαρκή και αναξιόπιστο», χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μιλώντας στην πρώτη ανοιχτή προεκλογική του συγκέντρωση στη Χαλκίδα.

Όπως τόνισε «στον κ. Τσίπρα του ταιριάζουν δύο λέξεις. Απειρία και ανεπάρκεια. Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες απαιτείται υπευθυνότητα. Είναι αναξιόπιστος και έχει καθεστωτική νοοτροπία» πρόσθεσε ο κ. Μεϊμαράκης υπογραμμίζοντας ότι σε κάθε πόλη που θα επισκέπτεται θα υπενθυμίζει τι είχε πει ο Αλ. Τσίπρας που παραιτήθηκε και τώρα ζητά από τον ελληνικό λαό να τον εμπιστευτεί ξανά.

Στη συνέχεια κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι μετά την υπογραφή του τρίτου μνημονίου και αφού φόρτωσε στους Έλληνες πολίτες επώδυνα μέτρα αποφάσισε να δραπετεύσει. «Από εδώ από την Χαλκίδα στήνουμε γέφυρες με την κοινωνία, το αύριο και την ελπίδα. Η παραίτηση Τσίπρα είναι κίνηση απόδρασης. Συνήθως οι πολίτες εκλέγουν τους πολιτικούς να τους λύσουν τα προβλήματα, εκείνος γυρίζει την εντολή πίσω και ζητά από τον λαό να του λύσει το πρόβλημα. Προσπαθεί να κλέψει τις ψήφους των ευκολόπιστων. Οι έλληνες τον γνωρίζουν όμως, τον ξέρουν ποια».

Ο Ευάγγελος Μειμαράκης τόνισε πως η χώρα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και σημείωσε ότι η χώρα για να προχωρήσει χρειάζεται πολιτική σταθερότητα με ορίζοντα τετραετίας. «Δεν γίνεται η χώρα να οδηγείται συνεχώς σε εκλογές. Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί και το απέδειξε».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here