Μεγαλύτερα tweets μελετά το Twitter με το σχέδιο 140+

Το Twitter αλλάζει και μεγαλώνει. Οπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires, οι υπεύθυνοι της εταιρείας εξετάζουν το ενδεχόμενο να επιτρέψουν στους χρήστες της να γράφουν και να στέλνουν μηνύματα με περισσότερους από 140 χαρακτήρες κάθε φορά. 

Ο προσωρινός CEO και συνιδρυτής Jack Dorsey έχει δρομολογήσει ένα σχέδιο με την ονομασία «140 συν» το οποίο εξετάζει διαφορετικούς τρόπους για να μπορούν οι χρήστες να επεκτείνουν το όριο των 140 χαρακτήρων που είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα του δημοφιλούς μέσου, αναφέρει το πρακτορείο επικαλούμενο πηγές της εταιρείας.

Η τελική έκδοση δεν έχει καθοριστεί ακόμα. Στην εταιρεία συνεχίζεται η συζήτηση για το όριο των 140 χαρακτήρων, ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του Twitter το οποίο έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστή κουλτούρα μεταξύ των χρηστών αλλά θέτει και προφανείς περιορισμούς.

Υπάρχουν ωστόσο πολλές αντικρουοόμενες απόψεις. Από τη μία οι χρήστες έχουν ανακαλύψει εναλλακτικούς τρόπους για να ξεπερνούν το όριο των 140 χαρακτήρων, χρησιμοποιώντας εικόνες με μεγαλύτερα κείμενα ή χρησιμοποιώντας συνδέσμους σε άλλες εφαρμογές.

Από την άλλη, ο περιορισμός των 140 χαρακτήρων είχε προσδώσει στο συγκεκριμένο μέσο τα χαρακτηριστικά της ταχύτητας και της αμεσότητας που δεν διαθέτει κανένα άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here