Με τον Ηλιόπουλο ο Τσιρώνης

Απέσυρε την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Αθηναίων ο πρώην υπουργός Γιάννης Τσιρώνης ο οποίος αναμένεται να συνταχθεί με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο.

Ο ίδιος ο κ. Τσιρώνης αποφεύγει να κάνει δηλώσεις, αλλά την απόφασή του αναμένεται να την ανακοινώσει σήμερα Πέμπτη κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Νάσο Ηλιόπουλο, στα γραφεία της Ανοιχτής Πόλης.

Ο ηλικίας 61 ετών Γιάννης Τσιρώνης όταν ήταν φοιτητής (Χημείας), είχε ενταχθεί στην οργάνωση ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος. Το 1983 αποχώρησε και εντάχθηκε στην Εναλλακτική Κίνηση Οικολόγων. Στη συνέχεια υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη των Οικολόγων Πράσινων». Εξελέγη βουλευτής Β’ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ ως μέλος των Οικολόγων Πρασίνων στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015. Διετέλεσε αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας στην πρώτη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Στη δεύτερη κυβέρνηση Τσίπρα ήταν αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και στη συνέχεια αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Τον Φεβρουάριο του 2019 ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της Αθήνας, την οποία τώρα φέρεται να αποσύρει για να στηρίξει τον Ηλιόπουλο.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here