Με το αεροπλάνο της… γραμμής ο Τσίπρας στα Γιάννενα

Καθυστερημένος δεκαπέντε λεπτά εμφανίστηκε στην πρωινή πτήση για Γιάννενα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το Σάββατο (11.5). Συνοδευόμενος από χαλαρά μέτρα ασφαλείας κάθισε ανάμεσα στους επιβάτες της πτήσης και γρήγορα ξεκίνησε κους-κους μαζί τους. 

«Πώς και ταξιδεύετε με το αεροπλάνο της γραμμής; Χάλασε;», τον ρώτησε με απορία ένας επιβάτης με τον πρωθυπουργό να απαντά αμέσως: «Δεν συνηθίζω να παίρνω το κυβερνητικό αεροσκάφος για εσωτερικές πτήσεις. Κυρίως το χρησιμοποιώ σε συναντήσεις με αρχηγούς κρατών για λόγους πρεστίζ της χώρας. Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται τόσα έξοδα για ένα ταξίδι».

Η… αναστάτωση Τσίπρα στην καμπίνα των επιβατών συνεχίστηκε και τα επόμενα λεπτά. Αρκετοί από τους συνταξιδιώτες ζήτησαν από το πρωθυπουργό ένα… ρουσφέτι, να βγουν μία σέλφι με τον τελευταίο να μην τους χαλά χατίρι, αναγκάζοντας τα μέλη του πληρώματος να κάνουν παρατηρήσεις, καλώντας τους επιβάτες να καθίσουν στις θέσεις τους.

Και ενώ όλοι θα περίμεναν να κατέβει πρώτα ο Αλέξης Τσίπρας  μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο στον Κρατικό Αερολιμένα Ιωαννίνων «Βασιλεύς Πύρρος» αυτός περίμενε να έρθει η σειρά του κατεβαίνοντας ανάμεσα  στον υπόλοιπο κόσμο.

ethnos.gr

(φωτογραφία αρχείου)

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here