Με την καταστολή και την «κομματίλα» θα ασχοληθεί ο Μπακογιάννης

Σε συνέντευξή του (πού αλλού;) στο ΣΚΑΙ, ο Κώστας Μπακογιάνης, ένας άνθρωπος που υπάρχει πολιτικά χάρη στη ΝΔ επειδή είναι εγγονός του Μητσοτάκη και γιος της Ντόρας Μπακογιάννη, μίλησε εναντίον της…κομματίλας, υπέρ της ανάγκης φωτισμού της Αθήνας και υπέρ της καταστολής.

Εντελώς απολιτίκ, αλλά βεβαίως όχι και εναντίον της οικογενειοκρατίας, θεωρεί ότι η δουλειά του δήμαρχου είναι να φροντίζει τους δημότες χωρίς πολιτικό κριτήριο, λες και δεν παίζει ρόλο στις δημοτικές αποφάσεις αν κάποιος στηρίζει τα μεγάλα συμφέροντα ή τους ταλαίπωρους μικρομεσαίους

«Ο δήμος δεν μπορεί απλώς να βγαίνει και να καταγγέλλει, ο δήμαρχος αν θέλει να πάρει πρέπει και να δώσει, συνεισφέροντας στην πρόληψη με ένα περιβάλλον φιλικό προς την οικογένεια και τον νέο, και εχθρικό προς τον παραβάτη και τον εγκληματία… Σήμερα στο φωτισμό η Αθήνα είναι γεμάτη μαύρες τρύπες» είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης, προσθέτοντας πως «ο δήμος Αθηναίων πρέπει να βγει μπροστά και στο ζήτημα της καταστολής».

Κάτι σαν υπουργείο Δημοσιας Τάξης του 1980 σε επίπεδο δημου οραματίζεται προφανώς το ρολο του, γιατί η καταστολή στην οποία αναφέρθηκε δεν καλυπτεται βεβαιως μόνον με τον άπλετο φωτισμό που εξήγγειλε και ο οποιος σημειωτέον έχει περιορισθεί για λογους οικονομίας απο απολιτίκ σαν αυτόν δημάρχους.

Εκανε λόγο εξάλλου για ένα νέο επιχειρησιακό συντονιστικό κέντρο, με συνεργασία ΕΛΑΣ – δημοτικής αστυνομίας και για αναβάθμιση της δημοτικής αστυνομίας με τεχνολογικά μέσα και εξοπλισμό. Για την αναβάθμιση στην εκπαίδευση των δημοτικών αστυνομικών που ουσιαστικά μόνο κλήσεις ξέρουν να κόβουν, δεν μίλησε, για να μη χαλάσει καρδιές και χάσει ψήφους.

«Θέλουμε να διώξουμε από την αυτοδιοίκηση την κομματίλα» είπε ο «τεχνοκράτης» υποψήφιος δήμαρχος. «Ο δήμαρχος πρέπει να ασχολείται με την καθημερινότητα», κατέληξε, λες και η καθημερινότητα του δημότη έχει βγει με εξωγήινο αλγόριθμο και δεν έχει ταξικό χαρακτήρα….

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here