Με σύνθημα » Μένουμε Ευρώπη» μεγάλη διαδήλωση στο Σύνταγμα

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI ( Γ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα η συγκέντρωση  πολιτών  που διαδήλωσαν το  βράδυ της Δευτέρας στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, με βασικό αίτημα, την υπογραφή συμφωνίας με τους εταίρους και την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.

Στην συγκέντρωση  με σύνθημα » Μένουμε Ευρώπη» πήραν  μέρος χιλιάδες  πολίτες ενώ το παρών έδωσε  στα 97 του, και ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κων. Μητσοτάκης , ο οποίος δήλωσε ότι  η σημερινή συγκέντρωση στέλνει το μήνυμα πως » η Ελλάδα είναι Ευρώπη και θα μείνει Ευρώπη».

Κάποια  μικροεπεισόδια  απειλήθηκαν πριν την συγκέντρωση όταν  ομάδα αντιεξουσιαστών  παρατάχθηκαν μπροστά από το χώρο του Αγνωστου Στρατιώτη φωνάζοντας συνθήματα κατά της Ευρώπης.  Απωθήθηκαν από δυνάμεις των  ΜΑΤ   που είχαν εισέλθει στο περιστύλιο της  Βουλής .  Η παρουσία των ΜΑτ στο συγκεκριμένο χώρο προκαλεί ερωτηματικά   και δημιουργεί την εντύπωση ότι η πρόεδρος της Βουλής κινείται  με δυο μέτρα και δύο σταθμά. Ενδεικτικό είναι  ότι στην πρόσφατη διαμαρτυρία αντιεξουσιαστών για τις φυλακές υψίστης ασφαλείας η κυρία Κωνσταντοπούλου είχε αποκρούσει τα περί εισβολής στο περιστύλιο της Βουλής κάνοντας λόγο για ειρηνική διαμαρτυρία που ολοκληρώθηκε υπό την εποπτεία της φρουράς της Βουλής.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here