Με προσκλήσεις και όχι μαθητές ο τελικός Κυπέλλου

Ούτε μαθητές, ούτε ξένος διαιτητής, όπως αρχικά είχε ειπωθεί. Ο τελικός του Κύπελλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Μαϊου στο Ολυμπιακό Στάδιο, θα γίνει τελικά κεκλεισμένων των θυρών και κάθε ομάδα θα προμηθευτεί περιορισμένο αριθμό προσκλήσεων. Όχι από 30 όπως προβλέπει ο ΚΑΠ, αλλά λίγο περισσότερες και ο αριθμός θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες.

Η αρχική απόφαση για τη διεξαγωγή του αγώνα με μαθητές, δεν προχώρησε από την ΕΠΟ που είναι υπεύθυνη για τον τελικό και αυτό καθώς τα σχολεία είναι κλειστά για το Πάσχα και θα ανοίξουν στις 9 Μαϊου και υπήρχαν σοβαρά προβλήματα όσον αφορά τους συνοδούς τους. Όπως και για τα μέτρα ασφαλείας και το πως θα μπορούσε να διασφαλιστεί ότι οι μαθητές θα συνοδεύονταν από τους γονείς τους και δεν θα μπορούσαν να παρεισφρήσουν άσχετοι στις εξέδρες.

Κατά συνέπεια η απόφαση είναι να διεξαχθεί ο αγώνας κεκλεισμένων των θυρών και με προσκλήσεις που θα δοθούν στις δύο ομάδες.

Σε ότι αφορά τον διαιτητή του τελικού, αν και είχε πέσει στο τραπέζι η πρόταση για ξένο ρέφερι, τελικά θα σφυρίξει Έλληνας και φαβορί φέρεται να είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ο οποίος έχει επιλεγεί ως 4ος για την τελική φάση του Euro 2016.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here