Με ομιλία του Αλ.Τσίπρα ξεκινά σήμερα η πανελλαδική σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα ξεκινά σήμερα Σάββατο στις 10.30 το πρωί η πανελλαδική σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ, με τη συμμετοχή των μελών της ΚΕ, των μελών των Νομαρχιακών Επιτροπών και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εργασίες της σύσκεψης, η οποία θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, θα  πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Πολιτισμού «ΑΘΗΝΑΪΣ» (Καστοριάς 34-36).

Στην είσηγηση που έκανε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας o  τέως πρωθυπουργός αναφέρθηκε στη σημασία της πανελλαδικής σύσκεψης του Σαββατοκύριακου, όπου θα τεθούν οι βασικές αρχές του κυβερνητικού προγράμματος και θα εγκαινιαστεί επίσημα η έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος.

«Στις 20 Σεπτέμβρη οι πολίτες καλούνται με την επιλογή τους να δώσουν οριστικό τέλος στο παλιό πολιτικό σύστημα. Να ανατρέψουν, με τη δική τους ψήφο, τα σχέδια της αριστερής παρένθεσης. Να επιλέξουν ανάμεσα στη φυγή προς τα εμπρός και στην παλινόρθωση του παλιού πολιτικού συστήματος, που μας οδήγησε στα μνημόνια και τη χρεοκοπία» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την εισήγησή του στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας – Εκλογικής Επιτροπής.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here