Με 3 μέρες καθυστέρηση, η ΝΔ διαψεύδει ως fake news το κόψιμο δώρων Χριστουγέννων, αλλά δεν πείθει γιατί τα είπε ο αρχηγός της

Για «fake news» κατηγορεί τώρα την εφημερίδα «Δημοκρατία» το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή σημερινό πρωτοσέλιδο ότι δήθεν ο κ. Μητσοτάκης υπαινίχθηκε ότι θα κόψει το δώρο Χριστουγέννων. Επί τρεις μερες ωστόσο που το θ΄μα παιζόταν σε διάφορα ΜΜΕ η ΝΔ δεν είχε κάτι να πεί ή να διαψεύσει. Προφανώς αντέδρασε τώρα, γιατί η εφημερίδα που ξεμπροστιάζει τα σχέδια της ΝΔ και του αρχηγού της, απευθύνεται σε καθαρά δεξιό ακροατήριο…

 

«Όση σπέκουλα κι αν κάνουν τα υπόγεια του Μαξίμου, κανένα δώρο δεν πρόκειται να κοπεί από την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ» διαβεβαιώνει ξεκάθαρα η ΝΔ με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε απαντώντας σε σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία».

«Η εφημερίδα “Δημοκρατία”, με το σημερινό της πρωτοσέλιδο, απέδειξε πια περίτρανα ότι λειτουργεί συνειδητά ως “Δούρειος Ίππος” του ΣΥΡΙΖΑ στήνοντας προβοκάτσιες και fake news σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ΝΔ επισημαίνει ότι η εφημερίδα «Δημοκρατία» διαστρέβλωσε πλήρως τη δήλωση του προέδρου της ΝΔ περί δήθεν κοψίματος του δώρου των Χριστουγέννων, «αναπαράγοντας την πιο ξεδιάντροπη κυβερνητική προπαγάνδα. Όση σπέκουλα κι αν κάνουν τα υπόγεια του Μαξίμου, κανένα δώρο δεν πρόκειται να κοπεί από την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ».

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Για όλα τα δημοσιεύματά μας υπάρχει πάντα ατράνταχτη τεκμηρίωση

Από την εφημερίδα «Δημοκρατία» εκδόθηκε ανακοίνωση-απάντηση στη ΝΔ, όπου αναφέρεται:

«Η εφημερίδα μας ούτε απειλείται, ούτε εκβιάζεται. Δεν λογοκρινόμαστε, όποιον και αν ενοχλούμε. Για όλα τα δημοσιεύματά μας, υπάρχει πάντα ατράνταχτη τεκμηρίωση. Για το συγκεκριμένο μάλιστα δημοσίευμα υπάρχει σχετική δήλωση on camera», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η εφημερίδα «Δημοκρατία» και προσθέτει: «Το επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο θυμίζει παιδική χαρά, αντί να σπεύδει να εκδίδει ανακοινώσεις, να βοηθήσει ουσιαστικά τον Αρχηγό της στην πορεία του προς τη νίκη και να σταματήσει να τον εκθέτει. Τελευταίο επίτευγμα των μαθητευόμενων μάγων, η ομιλία του κ. Μητσοτάκη σε συνέδριο χορηγούμενο από το γραφείο του κ. Αρτεμίου. Αυτά δε τα περί χρηματοδοτών κλπ, αποτελούν κακόγουστη φάρσα. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σκοινί. Προσκαλούμε τους νεοσύλλεκτους στη Ν.Δ., μετά τις σχολικές διακοπές, σε μαθήματα διαφάνειας».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here