Μαξίμου σε ΝΔ: Παράγει περισσότερα fake news από όσα μπορεί να καταναλώσει-Με φτηνούς αντιπερισπασμούς δεν θα αποφύγει να απαντήσει για τα αγύριστα δάνεια

«Ο πανικός της ΝΔ γίνεται ακόμη πιο έκδηλος από τους φτηνούς αντιπερισπασμούς που κατασκευάζει. Άλλωστε, τις τελευταίες μέρες παράγει περισσότερα fake news από όσα και τα ίδια τα στελέχη της μπορούν να καταναλώσουν».

Αυτό τονίζει το Μέγαρο Μαξίμου, απαντώντας σε ανακοίνωση της ΝΔ σχετικά με δημοσιεύματα με τον Μ. Πετσίτη και τους λογαριασμούς του στη Κύπρο. Και συνεχλιζει:

Όσο κι αν προσπαθούν όμως δε θα μπορέσουν να αποφύγουν την απάντηση στο κρίσιμο ερώτημα που βρίσκεται στα χείλη του ελληνικού λαού: Θα επιστρέψουν ποτέ τα κλεμμένα δανεικά και αγύριστα των θαλασσοδανείων τους ή θα συνεχίσουν να πίνουν εις υγείαν των κορόιδων;

H ανακοίνωση της ΝΔ

Ειχε προηγηθεί ανακοίνωση της ΝΔ με την οποία,  υιοθετεί πλήρως δημοσιεύματα εφημερίδων και καλεί τον κ. Τσίπρα να δώσει εξηγήσεις για το «σκάνδαλο Πετσίτη». Βέβαια για τα δικά της σκάνδαλα που έχουν ασκηθεί διώξεις, όπως τα θαλασσοδάνεια,..τσιμουδιά. Αυτά είναι σκευωρίες της κυβέρνησης και της δικαιοσύνης. Τόσο απλά.

Αναφέρει η ανακοίνωση:

«Σημερινά δημοσιεύματα τριών κυριακάτικων εφημερίδων δεν αφήνουν πια καμία αμφιβολία ότι η παρέα του Μαξίμου εμπλέκεται σε ένα μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο που μόλις άρχισε να ξετυλίγεται. Στους λογαριασμούς του κ. Μανώλη Πετσίτη, στενού συνεργάτη του Νίκου Παππά, βρέθηκαν αδικαιολόγητα μεγάλα ποσά, με αποστολέα τον επίσης φίλο του κ. Παππά, Αρτέμη Αρτεμίου που δραστηριοποιείται στην Κύπρο και θεωρείται γκουρού των offshore εταιρειών.

Τρανταχτή απόδειξη του σκανδάλου είναι η σημερινή αποκάλυψη ότι εκδιώχθηκε από τη θέση του το διευθυντικό στέλεχος της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος που διερευνούσε το σκάνδαλο ΔΕΠΑ – Λαυρεντιάδη και εντόπισε μεταξύ άλλων τα παράνομα χρήματα στους λογαριασμούς του κ. Πετσίτη.

Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί άλλο να κρύβεται. Οφείλει σήμερα κιόλας να απαντήσει αν καλύπτει τις σκοτεινές δραστηριότητες των κ. Παππά, Πετσίτη και Αρτεμίου και να εξηγήσει στους πολίτες γιατί ξηλώθηκε ο δημόσιος λειτουργός που διερευνούσε την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται η παρέα του Μαξίμου ζημιώνοντας το Δημόσιο με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here