Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράζει σε «κομμένους» βουλευτές θέση στο Δημόσιο ή ΔΕΚΟ-Εχει το οικογενειακό σύνδρομο της ιδιοκτησίας του κράτους-Τζάμπα αγχώνεται

Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, που όπως αποκάλυψε ο Χρ. Μαρκογιαννάκης, τάζει θέση στο Δημόσιο ή όποια ΔΕΚΟ θέλουν, στους βουλευτές που θα κοπούν από τις λίστες, εξαπολύει το Μέγαρο Μαξίμου. «Εχει το οικογενειακό σύνδρομο της ιδιοκτησίας του κράτους. Αλλά τζάμπα αγχώνεται, ο λαός δεν θα του δώσει την δυνατότητα να διαμοιράσει τα ιμάτια του κράτους», σχολιάζει το Γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Ως αποζημίωση στους κομμένους βουλευτές του, όπως αποκάλυψε ο κ. Μαρκογιαννάκης, ο κ.  Μητσοτάκης τους παραχωρεί «μέρισμα» στο Δημόσιο. Ή όποια ΔΕΚΟ διαλέξουν!

Έτσι δεν αποδεικνύεται μόνο ότι διακατέχεται από το οικογενειακό σύνδρομο της ιδιοκτησίας του κράτους.  Αλλά και ότι προτίθεται, να συνδυάσει τις μαζικές απολύσεις και τη διάλυση του κοινωνικού κράτους, με διορισμούς αρίστων.

Τζάμπα αγχώνεται πάντως. Δεν θα του δώσει ποτέ ο λαός τη δυνατότητα να διαμοιράσει τα ιμάτια του κράτους».

ΣΥΡΙΖΑ: Πάρκιγκ στελεχών το δημόσιο για τον κ. Μητσοτάκη

«Είναι πράγματι πολύ σύγχρονη η αντίληψη του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Δημόσιο Τομέα ως “πάρκινγκ” στελεχών, προκειμένου να ελέγξει την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του. Ακόμα κι έτσι, όμως, δεν πείθει ούτε τους υποψήφιους προς “παρκάρισμα”, όπως τον Χρ. Μαρκογιαννάκη», αναφέρει σε σχόλιο του και το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here