Μαξίμου για τις σχέσεις συγγενούς του Κυρ. Μητσοτάκη με τον Φλώρο της Energa: Υπάρχει άραγε μεγάλο σκάνδαλο που να να μην κρύβεται ο κ. Μητσοτάκης και η οικογένεια του;

 

Υπάρχει μεγάλο σκάνδαλο σε αυτόν τον τόπο πίσω από το οποίο να μην κρύβεται ο κ. Μητσοτάκης και η οικογένειά του, αναρωτιέται το Γραφείο του πρωθυπουργού, με αφορμή τις αποκαλύψεις για τις σχέσεις του συγγενούς και συμβούλου του Κυρ. Μητσοτάκη με τον Αριστείδη Φλώρο της Energa.

Kαλοί οι δικηγόροι και ο κ. Βορίδης, αλλά το παιγνίδι με τους θεσμούς τελείωσε, τονίζεται.

Ολη η ανακοίνωση:

Ένα ακόμη μεγάλο σκάνδαλο φαίνεται να ακουμπά προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ, που καλό θα είναι να σταματήσουν να σιωπούν και να δώσουν πειστικές απαντήσεις.

Μετά τον κ. Φρουζή, ένας ακόμη άριστος, ο κ. Αριστείδης Φλώρος της Energa, υπήρξε προστατευόμενος της οικογένειας, αφού ο ανιψιός και σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη, κ. Δημητριάδης, όχι μόνο ήταν δικηγόρος του αλλά, όπως κατέθεσε στον ανακριτή, έστησε ο ίδιος τις offshore μέσω των οποίων καταληστεύθηκε το ελληνικό Δημόσιο.

Αναρωτιόμαστε αλήθεια, υπάρχει μεγάλο σκάνδαλο σε αυτόν τον τόπο πίσω από το οποίο να μην κρύβεται ο κ. Μητσοτάκης και η οικογένειά του;

Υ.Γ. Καλοί οι δικηγόροι του κ. Φλώρου, εξαίρετος μεταξύ αυτών ο κ. Βορίδης, αλλά η πλάκα με τους θεσμούς τελείωσε…

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here