Μαξίμου για ΜΜΕ που «έθαψαν» τα μηνύματα Γιούνκερ για καθαρή έξοδο: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά πρωτοσέλιδα απελπισίας

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά πρωτοσέλιδα απελπισίας. Τα μέσα ενημέρωσης της διαπλοκής που επί τρία χρόνια ενημέρωναν το κοινό τους ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οδηγεί τη χώρα στα βράχια, καταστρέφει την οικονομία, δεν πιάνει τους στόχους, θα φέρει κόφτες, τέταρτο μνημόνιο, πιστοληπτική γραμμή, νέες δεσμεύσεις και πολλά αλλά, μετά τη χθεσινή επίσκεψη Γιούνκερ και τα ξεκάθαρα μηνύματα που εξέπεμψε για «καθαρή έξοδο» από τα μνημόνια, προφανώς έχασαν τον ύπνο τους. Όχι όμως και την ευρηματικότητά τους.»

Ετσι σχολιάζει το Γραφείο τύπου του πρωθυπουργού, την στάση των ΜΜΕ που επέλεξαν να αγνοήσουν ή ν αλλοιώσουν το νόημα και την σημασία της επίσκεψης Γιούνκερ, όσον αφορά την απόφαση για καθαρή έξοδο τη χώρας από τα μνημόνια.

Και συνεχίζει το πρωθυπουργικό γραφείο:

 

Και επειδή όταν η πραγματικότητα δεν τους αρέσει, συνήθως αυτή την πληρώνει στα πρωτοσέλιδα και τα δελτία ειδήσεών τους, από χθες καταβάλλουν μια ακόμη αξιέπαινη προσπάθεια να θάψουν την είδηση και να μας πείσουν ότι η μέρα είναι νύχτα και το άσπρο μαύρο.

Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά τόσο στους διευθυντές και τους απελπισμένους ιδιοκτήτες τους όσο όμως και στη δύσμοιρη ενημέρωση…

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here