Μαξίμου: Επιβεβαιώνει ότι ο Μητσοτάκης επέστρεψε με ελικόπτερο από την Τήνο

Στην Τήνο είχε πήγε για Σαββατοκύριακο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Μάλιστα, το Μέγαρο Μαξίμου είχε διαρρεύσει ότι η επίσκεψη έγινε με πλοίο της γραμμής. Ωστόσο, η επιστροφή όπως φάνηκε ήταν εντελώς διαφορετική και έγινε με ελικόπτερο!

Η πρώτη πληροφορία ήρθε από καταγγελία κατοίκου που ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός επιβιβάστηκε μαζί με τη σύζυγό του σε ελικόπτερο. Κατήγγειλε επίσης ότι δύο άτομα της ασφάλειας του πρωθυπουργού με άσχημο και επιτακτικό τρόπο της είπαν να βγει από το αυτοκίνητο και να τους παραδώσει το κινητό της.

Καταγγελία

Από την πλευρά της η κυβέρνηση με δήλωση στο Documento επιβεβαιώνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε στην Αθήνα με ελικόπτερο, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει από ποια εταιρεία μισθώθηκε το ελικόπτερο και ποιος το πλήρωσε.

«Ο πρωθυπουργός μετέβη στην Τήνο για ιδιωτική επίσκεψη με το πλοίο της γραμμής. Λόγω αλλαγής στο πρόγραμμά του, μίσθωσε ελικόπτερο για την επιστροφή του στην Αθήνα» σημειώνεται από το Μέγαρο Μαξίμου.

Το Documento επικοινώνησε με τις εταιρείες μισθώσεων ελικοπτέρων και καμία δεν επιβεβαιώνει το ταξίδι του πρωθυπουργού. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει απέναντι στους πολίτες να δώσει στη δημοσιότητα τα έγγραφα που αποδεικνύουν τη μίσθωση όπως και αυτόν που κατέβαλε το τίμημα καθώς το ταξίδι από τα Χανιά στο Πόρτο Χέλι είχε πραγματοποιηθεί με ελικόπτερο του ιδιοκτήτη του ΑΝΤ1.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here