Μαξίμου: Σε ολοκληρωτική σύγχυση η ΝΔ λόγω άγχους για τις εκλογές

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI
«Προφανώς εξαιτίας του άγχους για το αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών, η ΝΔ έχει περιέλθει σε ολοκληρωτική σύγχυση», αναφέρουν κύκλοι του Μαξίμου, εξαπολύοντας νέα επίθεση στη ΝΔ.
«Από τη μια προειδοποιεί τον λαό για τα επώδυνα μέτρα που έρχονται, και από την άλλη ζητά αναβολή των εκλογών και κυβέρνηση ‘εθνικής ενότητας’ προκειμένου να συμμετάσχει στην εφαρμογή τους».Οι ίδιοι κύκλοι υπενθυμίζουν τη θέση της ΝΔ ότι το χρέος είναι βιώσιμο και με δηκτικά τρόπο αναφέρονται στην ευαισθησία της για τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα:«Η τεκμηρίωση της ΝΔ παραλείπει φυσικά να αναφερθεί στο πόσο επώδυνα θα ήταν τα μέτρα με τα θηριώδη πλεονάσματα που η προηγούμενη κυβέρνηση είχε αποδεχτεί. Όπως παραλείπει να αναφερθεί και στην επικείμενη διαπραγμάτευση για την απομείωση του χρέους, το οποίο η προηγούμενη κυβέρνηση επέμενε μέχρι τέλους να χαρακτηρίζει βιώσιμο.

» Σε κάθε περίπτωση ο πόνος της ΝΔ για ‘τον αυξημένο φόρο πολυτελούς διαβίωσης για σκάφη πάνω από 5 μέτρα και για αυτοκίνητα πάνω από 2.500cc’, είναι πραγματικά ενδεικτικός της ευαισθησίας της για τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα» καταλήγουν οι κύκλοι της κυβέρνησης.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here