Μαξίμου σε ΝΔ για τις επιθέσεις στον Στ. Παππά: Είναι κωμικοτραγικό μια παράταξη οικογενειακών τζακιών να μιλά για νεποτισμό

Σε υπεράσπιση της επιλογής του Στ. Παππά ως επικεφαλής του νέου ΟΑΣΘ, αμισθί και με συγκεκριμένα καθήκοντα την κάθαρση του Οργανισμού από την κόπρο του Αυγεία που δημιούργησαν εκείνοι που επί χρόνια ήταν έμπιστοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, προχώρησε το Μέγαρο Μαξίμου.

Οπως σχολίαζαν κυβερνητικοί κύκλοι, ο Στ. Παππάς έχει πορεία δεκαετιών στο αριστερό και δημοκρατικό κίνημα και  διατέλεσε επί χρόνια πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Είναι κωμικοτραγικό μια παράταξη που διαχρονικά αποτελεί ιδιοκτησία συγκεκριμένν οικογενειακών τζακιών να εγκαλεί τη κυβέρνηση για νεποτισμό, τόνιζαν οι ίδιοι κυβερνητικοί κύκλοι.

Το σχόλιο:

Η Νέα Δημοκρατία επιλέγει να επιτεθεί με αήθη και συκοφαντικό τρόπο απέναντι σε έναν άνθρωπο, του οποίου η ιστορία και η πορεία, απέχει έτη φωτός από τα πρότυπα των κομματαρχών που συνήθιζαν να διορίζουν οι κυβερνήσεις της.

Ο Στέλιος Παππάς έχοντας πορεία δεκαετιών στο αριστερό και δημοκρατικό κίνημα και μια σημαντική επαγγελματική σταδιοδρομία στον ιδιωτικό τομέα, διατελώντας παράλληλα και Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, με καθολική αποδοχή από όλες τις παρατάξεις, αναλαμβάνει ένα κρίσιμο έργο.

Αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου στον υπό εκκαθάριση ΟΑΣΘ. Με προσδιορισμένη τη χρονική διάρκεια της θητείας του, συγκεκριμένα καθήκοντα και χωρίς αμοιβή. Τίθεται επικεφαλής μιας προσπάθειας να καθαρίσει η «κόπρος του Αυγεία» που δημιούργησαν στον οργανισμό, αυτοί που για χρόνια απολάμβαναν τη στήριξη και την κάλυψη των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Μία παράταξη η οποία διαχρονικά αποτελεί ιδιοκτησία συγκεκριμένων τζακιών και συνιστά συνώνυμο της οικογενειοκρατίας στην πολιτική ζωή του τόπου, είναι κωμικοτραγικό να εξαπολύει κατηγορίες για νεποτισμό.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here