Μαξίμου κατά Πρώτου Θέματος: Χαλκευμευμένο το ρεπορτάζ για προσλήψεις-Η εφημερίδα του κομιστή, επίσημο γραφείο τύπου της ΝΔ

 

Με σκληρή γλώσσα επιτίθεται η κυβέρνηση στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα αλλά και στη ΝΔ, με αφορμή δημοσίευμα για δήθεν μαζικές προσλήψεις. Κύκλοι του Μαξίμου μίλησαν για βούρκο και ηθική κατάπτωση, τονίζοντας πως η εφημερίδα του κομιστή λειτουργει επισήμως ως γραφείο τύπου της ΝΔ.

Αναλυτικά οι κυβρνητικοί κύκλοι παρατηρούσαν:

Η λέξη βούρκος μεταφορικά χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει την ανηθικότητα, την διαφθορά, το έσχατο σημείο ηθικής κατάπτωσης.

Πολιτικά κόμματα που τροφοδοτούν με ψευδή δημοσιεύματα έντυπα που διαβιούν και τρέφονται από βούρκους είναι καταδικασμένα να εξαφανιστούν στον ίδιο τον βούρκο που αναπαράγουν. Η τακτική «σου δίνω την «είδηση», την κάνεις Πρώτο Θέμα και στη συνέχεια με ανακοίνωση καταγγέλλω την κυβέρνηση» είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

Είναι, μάλιστα, τόσο απροκάλυπτη η συνεργασία ΝΔ με Πρώτο Θέμα που το «ρεπορτάζ» υπογράφεται από διαπιστευμένο δημοσιογράφο που καλύπτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Από την παραγωγή της ΝΔ, στην κατανάλωση του Πρώτου Θέματος!

Για μία ακόμη φορά η εφημερίδα του «κομιστή» λειτουργεί και επισήμως ως γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Εφόσον δεν τολμά ο κ. Μητσοτάκης να πει ανοιχτά στους πολίτες πως ενοχλείται από τις προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, για την ενίσχυση της διαλυμένης από τις πρακτικές της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ δημόσιας Υγείας, τη βρώμικη δουλειά αναλαμβάνει το Πρώτο Θέμα. Φυσικά στο «ρεπορτάζ» ούτε λόγος δεν γίνεται για την ενίσχυση της Υγείας, παρά μόνο για δήθεν «μετακλητούς υπαλλήλους» και «κομματικούς στρατούς».

Τα επίσημα στοιχεία που θα δημοσιευθούν άμεσα θα απαντούν στα χαλκεία.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here