Μαξίμου προς Μεϊμαράκη: Κανένα νέο ξεκίνημα από τα πιο φθαρμένα υλικά

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

«Δεν υπάρχει κανένα νέο ξεκίνημα από τα πιο φθαρμένα και απαξιωμένα υλικά του παλιού πολιτικού συστήματος» απαντά το Μεγάρου Μαξίμου στην ομιλία του προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μαϊμαράκη ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του.

«O κ. Μειμαράκης μπορεί να είναι νέος στην αρχηγία της ΝΔ, αλλά δεν είναι καθόλου νέος στην πολιτική» αντιτείνει η κυβέρνηση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«O κ. Μεϊμαράκης πολιτεύεται με κύρια εργαλεία του το απαράμιλλο προσωπικό του ύφος και τις συνεχείς αντιφάσεις. Πότε δηλώνει ότι ‘ο Τσίπρας κάνει εκλογές για να φύγει’ και πότε ότι ‘ο Τσίπρας έσκαβε τον τάφο μας από τις 12 Ιουλίου’. Στο ενδιάμεσο δηλώνει την διαθεσιμότητα της ΝΔ για συμμετοχή ‘σε κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Τσίπρα’».

» O κ. Μειμαράκης μπορεί να είναι νέος στην αρχηγία της ΝΔ, αλλά δεν είναι καθόλου νέος στην πολιτική. Γνωρίζει πολύ καλά τα πεπραγμένα του κόμματος του στην κυβέρνηση, παρόλο που κάνει απελπισμένες προσπάθειες για να τα ‘ξεχάσε’».

» Όπως ο ελληνικός λαός γνωρίζει καλά τι σήμαινε η περιβόητη ‘ανάπτυξη’ αλά ΝΔ για τα φτωχά λαϊκά στρώματα και πόσο ακριβά πλήρωσε τη ‘σταθερότητα’ της διαπλοκής και της διαφθοράς.

» Δεν υπάρχει κανένα νέο ξεκίνημα από τα πιο φθαρμένα και απαξιωμένα υλικά του παλιού πολιτικού συστήματος.»

.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here