Μαξίμου κατά Μητσοτάκη: Δεσμεύθηκε για αθρόες απολύσεις στο δημόσιο, προς όφελος εργολάβων, χωρίς ίχνος ντροπής-Λογαριάζει χωρίς την κοινωνία

Σκληρή επίθεση στον αρχηγό της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίον εγκαλεί ότι ξεδίπλωσε το αντικοινωνικό του μένος και ανακοίνωσε αθρόες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, προς όφελος συμφερόντων που λυμαίνονταν τα κρατικά ταμεία, εξαπέλυσαν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου. 

Αφορμή αποτέλεσαν οι δηλώσεις του κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με τον πρόεδρο του ΣΕΒ.

«Επιτέλους ο κ. Μητσοτάκης ξεδίπλωσε το αντικοινωνικό του μένος χωρίς κανέναν ενδοιασμό ή ίχνος ντροπής. Χαρακτήρισε «άχρηστους» τους εργαζόμενους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, τους σχολικούς φύλακες και τις καθαρίστριες!», αναφέρουν κύκλοι της κυβέρνησης.

Και συμπληρώνουν:

«Δεσμεύθηκε για αθρόες απολύσεις στο Δημόσιο προς όφελος των συμφερόντων που τόσα χρόνια λυμαίνονταν τα κρατικά ταμεία με τις αναθέσεις εργολαβιών σε ιδιώτες. Για την υλοποίηση δηλαδή του αρρωστημένου του ονείρου για πολιτική σοκ και δέους σε βάρος των δημοσίων υπαλλήλων.

Δυστυχώς για τον ίδιο αλλά ευτυχώς για το λαό και την κοινωνία, ο κ. Μητσοτάκης δεν θα έχει ποτέ τη δυνατότητα να εφαρμόσει τις αντικοινωνικές του πολιτικές.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here