Μαξίμου για Μητσοτάκη: Διαστρεβλώνει την αλήθεια, τσακώνεται με την πραγματικότητα-Είτε είναι αδαής, είτε ψεύτης

Νέα σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση προκάλεσε η δευτερη μέσα σε λίγες μέρες τηλεοπτική συνέντευξη του αρχηγού τη; ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη. Το Μέγαρο Μαξίμου τον κατηγορεί για πλήρη διαστρέβλωση και παραποίηση της πραγματικότητας, αποκαλώντας τη ε΄τε ψεύτη είτε αδαή.

Ανταπατώντας η ΝΔ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «είναι επίσης, πολύ δύσκολο να πείσεις ότι είναι επιτυχία το ότι κόβεις ένα μηνιάτικο από τους μισθωτούς και δυο από τους συνταξιούχους».

Το σχόλιο του Γραφείου του Πρωθυπουργού

Η δεύτερη παρουσία του κ. Μητσοτάκη σε τηλεπαράθυρο μέσα σε τρεις ημέρες επιβεβαιώνει την κατάρρευση του πολιτικού του αφηγήματος με την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.

Στην απέλπιδα προσπάθειά του να διασωθεί, καταφεύγει στην πλήρη διαστρέβλωση εννοιών και τσακώνεται με την πραγματικότητα. Είτε είναι αδαής, είτε ψεύτης!

Άντε, και τη Δευτέρα σε πρωινάδικο!

Η απάντηση της ΝΔ

«Καταλαβαίνουμε ότι τα στελέχη του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού πρέπει να δικαιολογήσουν το μισθό τους, αλλά προφανώς δεν είναι το δυνατό τους σημείο η σύγκριση Μητσοτάκη – Τσίπρα, στην οποία ο κ. Τσίπρας ηττάται κατά κράτος», απαντά η ΝΔ σε ανακοίνωση του γραφείου Tύπου του πρωθυπουργού.

Η Πειραιώς προσθέτει πως «είναι επίσης, πολύ δύσκολο να πείσεις ότι είναι επιτυχία το ότι κόβεις ένα μηνιάτικο από τους μισθωτούς και δυο από τους συνταξιούχους» και συμπληρώνει πως «επειδή καταλαβαίνουμε τον πανικό τους από τις εμφανίσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τους ενημερώνουμε ότι αυτές θα συνεχιστούν».

Καταλήγοντας το κόμμα της Aξιωματικής Aντιπολίτευσης διατυπώνει το εξής ερώτημα: «Αλήθεια, πώς σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού τη σημερινή φράση του κ. Μίκη Θεοδωράκη «όταν ένας αριστερός μετατρέπεται σε έναν αμοραλιστή εξουσιομανή, δεν υπάρχουν ηθικά εμπόδια προκειμένου να κρατήσει την εξουσία;».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here