Μαξίμου για φωτιές: Προέχει η σωτηρία του φυσικού περιβάλλοντος και η προστασία περιουσιών και ανθρώπινων ζωών-Να σοβαρευτεί η ΝΔ

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/ΧΡ. ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Με σχόλιο-παρέμβαση στο μεγάλο θέμα των καταστρεπτικών πυρκαγιών, το Γραφείο του Πρωθυπουργού, ξεκαθαρίζει ότι τα μεγάλα λόγια περιττεύουν και ότι είναι ώρα των έργων ώστε να προστατευτούν φυσικό περιβάλλον, περιουσίες και ανθρώπινες ζωές. Ταυτόχρονα επιτίθεται στη ΝΔ, καλώντας την δείξει την σοβαρότητα που απαιτούν οι στιγμές και ο θεσμικός της ρόλος.

Αναλυτικά το σχόλιο του Μεγάρου Μαξίμου:

Αυτή την κρίσιμη ώρα, που οι πυροσβέστες αλλά και οι πολίτες δίνουν μια μεγάλη μάχη για τις φλόγες δεν είναι ώρα  για πολλά λόγια.

Η ώρα των απολογισμών και των καταλογισμών θα ακολουθήσει. Τώρα προέχει απολύτως η προσπάθεια να σωθεί ό,τι περισσότερο μπορεί από το φυσικό περιβάλλον, τις περιουσίες και πάνω από όλα να μη θρηνήσουμε  ανθρώπινες ζωές.

Γι’ αυτό δεν θα πούμε πολλά, θα καλέσουμε, για μια ακόμα φορά, τη Νέα Δημοκρατία να δείξει τη σοβαρότητα που απαιτούν και οι στιγμές και ο θεσμικός της ρόλος. Αν η ίδια δεν το αντιλαμβάνεται το αντιλαμβάνονται οι πολίτες.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here