Μαξίμου: Ανεύθυνη και καιροσκοπική η «μη στάση» του κ. Μητσοτάκη στο Σκοπιανό-Χαϊδεύει την ακροδεξιά του πτέρυγα, οδεύει σε αυτογελοιοποίηση

Σκληρή επίθεση στον αρχηγό της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκη, για την όλη αντιφατική και αλλοπρόσαλλη στάση του στο θέμα των Σκοπίων, η οποία εκθέτει τον ίδιον και ζημιώνει τα εθνικά συμφέροντα, εξαπέλυσαν κύκλοι της κυβέρνησης. με αφορμή την θέση του ηγέτη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, καταγγέλλουν τον κ. Μητσοτάκη ότι επιλέγει μια καιροσκοπική και ανεύθυνη πολιτική, για να χαιδέψει την ακροδεξιά του πτέρυγα, οδηγώντας το κόμμα και τον ίδιο στην αυτογελοιοποίηση.

Ανέφεραν χαρακτηριστικά οι κυβερνητικοί κύκλοι:

Χθες ο κ. Μητσοτάκης δέσμευσε το κόμμα του σε μια ανεύθυνη και καιροσκοπική «μη στάση» σχετικά με το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, προκειμένου να «χαϊδέψει» την ακροδεξιά εθνικιστική πτέρυγα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Δεν έχουν περάσει ούτε 24 ώρες και η στρατηγική αυτή μπάζει ήδη νερά: Ο ηγέτης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, χαρακτήρισε σήμερα ως «παράθυρο ευκαιρίας για την επίλυση του ζητήματος» τις τελευταίες εξελίξεις  για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

Περιμένουμε με ενδιαφέρον αν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ένα ακόμα βήμα προς την αυτογελοιοποίηση.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here