Μάτι: «Δεν θέλουμε άλλα τρόφιμα, χέρια θέλουμε» λέει ο δήμαρχος.

«Συγκεντρώσαμε πάρα πολλά τροφιμα, αλλά μας λείπουν χέρια»,  δήλωσε σήμερα στο ΣΚΑΙ ο δήμαρχος Πικερμίου – Ραφήνας, Ευάγγελος Μπουρνούς, που είναι σημειωτέον και ο ίδιος πυροπαθής.
trofima-keelpno
Όπως εξήγησε η πρωτοφανής κινητοποίηση του κόσμου από κάθε γωνιά της Ελλάδας, έχει ως αποτέλεσμα να γεμίσουν ασφυκτικά τέσσερις τεράστιοι χώροι στον δήμο με τρόφιμα.
«Αυτήν την στιγμή δεν μπορούμε να διαχειριστούμε άλλα φορτία με τρόφιμα», συμπλήρωσε ο κ. Μπουρνούς, διευκρινίζοντας ότι υπάρχει πρόβλημα με την διαχείριση των ειδών -ειδών που καταφθάνουν πραγματικά από ολόκληρη τη χώρα.

«Αυτό που χρειαζόμαστε», τόνισε ο κ. Μπουρνούς, «είναι εθελοντές, από καθαριστές και μηχανικούς μέχρι πληροφορικάριους».

Επίσης, όπως επισήμανε, οι ανάγκες για προσφορά αίματος παραμένουν μεγάλες και όσοι έχουν την καλοσύνη να δώσουν αίμα μπορούν όλες τις επόμενες ημέρες να πηγαίνουν στους σταθμούς αιμοδοσίας που έχουν ανακοινωθεί.

Ο Δήμος Πικερμίου Ραφήνας δημοσίευσε επίσης σήμερα μία ανακοίνωση, γνωστοποιώντας την ανάγκη που υπάρχει για οδηγούς και οχήματα διαθέσιμα για την τροφοδοσία με είδη πρώτης ανάγκης στις πληγείσες περιοχές.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει έστω και για κάποιες ώρες τις επόμενες ημέρες παρακαλείται να καλέσει στο τηλέφωνο του Δημαρχείου 2294321001.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here