Μάθημα σε καφενείο: «Ανήκω στη ΝΔ, δεν είναι στημένο»-Ο κοινοτάρχης απαντά στην κυβερνητική λάσπη-ΣΥΡΙΖΑ: Κατάντια Μητσοτάκη-Κεραμέως

«Ανήκω στη Νέα Δημοκρατία δεν είναι στημένη η φωτογραφία με τα παιδιά που κάνουν μάθημα στο καφενείο γιατί δεν έχουν internet», ήταν η ηχηρή απάντηση του κοινοτάρχη του χωριού Πεύκη και ιδιοκτήτη του καφενείου, η αυλή του οποίου έχει μετατραπεί σε σχολική αίθουσα του.

Ο Γρηγόρης Ξουλεής, επέστρεψε τη λάσπη στη Νέα Δημοκρατία μιλώντας στον ΑΝΤ1 και αποκαλύπτοντας ότι ανήκει στις τάξεις της και ότι δεν έστησε όπως τον κατηγορούν τη φωτογραφία με τα παιδάκια που κάνουν τηλεμάθημα στο καφενείο του για να βλάψει την κυβέρνηση.

Σχόλιο Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τις δικαιολογίες της Ν.Δ. σχετικά με τα παιδιά από την Πεύκη 

Η Ν.Δ. έβγαλε χθες δισέλιδη ανακοίνωση για να πει πως τα πέντε παιδιά που προσπαθούσαν να κάνουν μάθημα στο καφενείο του χωριού μέσα από δύο κινητά τηλέφωνα ήταν fake news που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Δυστυχώς για τη Ν.Δ. και την κατάντια της κας Κεραμέως και του κ. Μητσοτάκη, η απάντηση ήρθε από τον ίδιο τον κοινοτάρχη Πεύκης: Είναι στέλεχος της Ν.Δ..

Ας αφήσει λοιπόν τις γελοίες δικαιολογίες και να αντιληφθεί ότι χιλιάδες οικογένειες σε όλη τη χώρα αδυνατούν να αντεπεξέλθουν παράλληλα στις ανάγκες τηλεκπαίδευσης και τηλεργασίας. Το ελάχιστο που έχει να κάνει, σήμερα κιόλας, είναι να προμηθεύσει τους μαθητές με τα απαραίτητα μέσα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here