Μαρτυρίες και βίντεο που εκθέτουν ΕΛ.ΑΣ, κυβέρνηση, ΜΜΕ-Θα επέμβει εισαγγελέας;

Ενα αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει μπροστά στην κάμερα τι συνέβη στην πλατεία Ν. Σμύρνης. Και διαψεύδει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, τους ισχυρισμούς της ΕΛ.ΑΣ ότι αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση από 30 άτομα.

Για τα ασύστολα ψεύδη της ΕΛ.ΑΣ και την βαρβαρότητα των ανδρών της απέναντι σε πολίτες που δεν έκαναν απολύτως τίποτα, υπεύθυνος είναι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχ. Χρυσοχοίδης, ο οποιος εάν είχε ελάχιστο φιλότιμο, αξιοπρέπεια και ευθιξία θα είχε ήδη παραιτηθεί. Και φυσικά ο μεγας μάγιστρος, ο ανέμελος κατά τα άλλα πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης.

Επίσης εκτεθειμένα είναι πλέον τα περισσότερα ΜΜΕ στη χώρα, που χώρις κανένα έλεγχο και ρεπορτάζ, μεταφέρουν, αυτούσια τα επιχειρήματα της αστυνομίας ως αληθινα και θέσφατα.

Η υπόθεση είναι πλέον στην αρμοδιότητα του εισαγγελέα ο οποίος κανονικά, μετά τις αποκαλύψεις αυτές, θα έπρεπε ήδη να έχει επέμβει και να έχει διατάξει έρευνα.

Δείτε τα βιντεο που αποκαλύπτουν την αλήθεια και εκθέτουν ΕΛ.ΑΣ και κυβέρνηση. Στο πρώτο μια η γυναίκα στην οποια θέλησαν να κόψουν πρόστιμο.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here