Μαρινάκης:»Παραμένω πρόεδρος, μέτοχος και εγγυητής του μέλλοντος του Ολυμπιακού»

 O Βαγγέλης Μαρινάκης παραμένει πρόεδρος και φυσικά μέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρόλευκων» λίγες ώρες μετά τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη («την απαγόρευση οποιασδήποτε ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο», ενώ, καλείται να πληρώσει εγγύηση 200.000 ευρώ για να αφεθεί ελεύθερος και υποχρεώνεται να δίνει το «παρών» κάθε 15 ημέρες στο αστυνομικό τμήμα), τόνισε πως παραμένει «εγγυητής του μέλλοντος του Ολυμπιακού», προσθέτοντας ότι «η απόφαση δεν έχει καμία επίπτωση στην ομάδα». 

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του πρωταθλητή Ελλάδας επισήμανε πως, μετά το Δ.Σ. της ΠΑΕ που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα (22/6) θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις για τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού ενόψει της νέας περιόδου, «με σκοπό την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και μια σπουδαία πορεία στο Champions League».

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ότι η σημερινή απόφαση δεν έχει καμία επίπτωση στην ομάδα μας.

Παραμένω Πρόεδρος, μέτοχος και εγγυητής του μέλλοντος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας

Μετά το Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας 22/6 θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις για τον σχεδιασμό της αγωνιστικής περιόδου 2015-16, που έχει ήδη σχεδιαστεί και δρομολογηθεί, με σκοπό την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και μια σπουδαία πορεία στο Champions League».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here