Μαρινάκης:»Ο σχεδιασμός έχει ήδη γίνει, προχωράμε για το καλύτερο δυνατό»

Στην υλοποίηση του μετεγγραφικού σχεδιασμού, που «έχει ήδη γίνει» όπως είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, προχωράει ο Ολυμπιακός, με τον μεγαλομέτοχο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ να δηλώνει «βέβαιος ότι οι άνθρωποι που κανονίζουν το θέμα των μεταγραφών (σ.σ. η Επιτροπή που προέκυψε στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο) θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, ώστε η ομάδα να είναι πολύ δυνατή και να ανταποκριθεί σε όλους τους στόχους». Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έδωσε το «παρών», όπως κάθε χρόνο, στο 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο των συνδέσμων της Θύρας 7 το Σάββατο (27/6) το μεσημέρι στο Καραϊσκάκη και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις κρίσιμες ώρες που περνάει η Ελλάδα. «Ελπίζω το καλύτερο για τη χώρα μας σε αυτή τη στιγμή της δοκιμασίας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε» τόνισε.

Ο κ. Μαρινάκης, ο οποίος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, στάθηκε αρχικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου την σεζόν που ολοκληρώθηκε εκφράζοντας την ικανοποίησή του και κυρίως στο γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» κατέχουν την υψηλότερη θέση της ιστορίας τους στην Ευρώπη και περιλαμβάνονται στις 22 καλύτερες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ενημέρωσε τους οπαδούς για τα διοικητικά θέματα επισημαίνοντας ότι τη λειτουργία της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει αναλάβει μια Επιτροπή από πρόσωπα τα οποία ο ίδιος εμπιστεύεται απόλυτα. Μάλιστα, για μια ακόμα φορά τόνισε τη στήριξή του στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη, ο οποίος προέρχεται από το συνδεσμιακό κίνημα και ο οποίος μετά από χρόνια προσφοράς και επιτυχιών στα ερασιτεχνικά τμήματα, έχει πλέον σημαντικό ρόλο στη λειτουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρόλευκων» συζήτησε με τους οπαδούς για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ως οπαδοί και ως πολίτες και τόνισε για μία ακόμη φορά πως εκείνος παραμένει εγγυητής για το μέλλον του συλλόγου, ο οποίος έχει δομηθεί τα τελευταία χρόνια και ποδοσφαιρικά, αλλά και οικονομικά, επάνω σε πολύ στέρεες βάσεις.

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είπε: «Ελπίζω το καλύτερο για τη χώρα μας σε αυτή τη στιγμή της δοκιμασίας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Όσο για τον Ολυμπιακό μας να ξέρετε ότι θα είναι πρωταθλητής, όπως το επιβάλλει η ιστορία του και όπως επιθυμούμε όλοι μας. Ο σχεδιασμός έχει ήδη γίνει, προχωράμε και είμαι βέβαιος ότι οι άνθρωποι που κανονίζουν το θέμα των μεταγραφών θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, ώστε η ομάδα να είναι πολύ δυνατή και να ανταποκριθεί σε όλους τους στόχους».

Σχετικά με τις μετεγγραφές, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες αποφεύγοντας να μιλήσει για ονόματα, αλλά υποστήριξε ότι η ομάδα είναι κοντά στην απόκτηση καλών ποδοσφαιριστών. Επιβεβαιώθηκε ότι η ομάδα θα συνεργαστεί με τον Μάρκο Σίλβα για τη θέση του προπονητή, ενώ προαναγγέλθηκε μεταγραφική ενίσχυση με 4-6 παίκτες ανάλογα και με τυχόν  παραχωρήσεις. Ο κ. Μαρινάκης επανέλαβε δε την πρόθεσή του να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου τις προσεχείς εβδομάδες.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here