Μάρδας: Πρόσθετα 187 εκ. ευρώ για συναλλαγές μέσω τραπεζών

ΦΩΤΟ:EUROKINISSI(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Η Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών ενέκρινε, με άμεση ισχύ, τον καθορισμό εφάπαξ πρόσθετου συνολικού ποσού 186.635.617 ευρώ και 68.425 δολαρίων για την έγκριση συναλλαγών που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα των Ειδικών Υποεπιτροπών και καλύπτουν αιτήματα που υποβλήθηκαν στις τράπεζες την περίοδο 22/7/2015 έως και 31/7/2015.

Αυτό ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, ο οποίος συναντάται σήμερα στις 17:30, στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης,  με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Βόρειας Ελλάδος, για να τους ενημερώσει σχετικά με τους κεφαλαιακούς ελέγχους και τις παρεμβάσεις διευκόλυνσης των επιχειρήσεων που έχουν υλοποιηθεί από την κυβέρνηση σε συνεργασία με την Τράπεζα της Ελλάδος και τις Τράπεζες.

Οπως αναφέρει ο υπουργός, η προσπάθεια της κυβέρνησης για την πλήρη ομαλοποίηση των συναλλαγών των επιχειρήσεων αλλά και των πολιτών είναι συνεχής.

Ο κ. Μάρδας θα συζητήσει, με τους εκπροσώπους των φορέων, τα τυχόν προβλήματα και τις προτεινόμενες λύσεις που υπάρχουν στις συναλλαγές των επιχειρήσεων με το εξωτερικό Πέραν των άλλων παρεμβάσεων χθές επίσης

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here