Μάρδας: Δεν κάνω bullying στην κ. Κωνσταντοπούλου

ΦΩΤΟ: ΙΝ ΤΙΜΕ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ)

«Δεν θεωρώ ότι κάνω bullying στην κυρία Κωνσταντοπούλου. Η ίδια μπορεί να το θεωρεί. Όταν βγαίνω εγώ στη Βουλή και εκφράζω μια άποψη της κυβέρνησης πάνω σε θέματα χρέους και είναι απόψεις που εκφράζουν τη Βουλή και μέρος αυτών μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κάτι, αν δεν μας εξυπηρετεί, μπορεί να μη χρησιμοποιηθεί. Αυτό καταλαβαίνετε ότι δεν είναι bullying, αλλά μια άποψη τελείως ρεαλιστική».

Αυτά είπε ο  αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας μιλώντας στο Βήμα 99,5 και απαντώντας στις αιτιάσεις της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνστνατοπούλου, η οποία με επιστολή της προς τον πρωθυπουργό είχε ζητήσει να «μαζέψει¨ τόσο τον κ. Μάρδα όσο και τον κ. Πανούση, διότι επιτίθενται εναντίον της με δηλώσεις με ¨ονειδιστικό περιεχόμενο».

Ο κ. Μάρδας αναφέρθηκε επίσης στις διαπραγματεύσεις, τονίζοντας πως πιστεύει ότι θα ολοκληρωθούν στον προβλεπόμενο χρόνο που έχει αποφασιστεί, καθώς υπάρχει μεγάλη ένταση της δουλειάς όλη αυτή την περίοδο, όπως είπε.

Εδικά για τα capital controls, παρατήρησε ότι «το πρόβλημα εντοπίζεται στον επιχειρηματικό κόσμο. Έχουμε λύσει τα υπόλοιπα προβλήματα και θέλουμε να εξετάσουμε προτάσεις βελτίωσης της συγκεκριμένης διαδικασίας. Η επιχειρηματική δραστηριότητα γνωρίζει μια εποχική κάμψη λόγω καλοκαιριού, αλλά υπάρχουν προβλήματα ως προς το χρόνο αιτήματος κάποιων επιχειρήσεων.»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here