Μαγνητοσκοπημένο θα δουν τον τελικό του Μουντιάλ τα 12 παιδιά στην Ταϊλάνδη

Μαγνητοσκοπημένο θα παρακολουθήσουν τα 12 αγόρια και ο προπονητής του ποδοσφαίρου τους που διασώθηκαν από μια πλημμυρισμένη σπηλιά στην Ταϊλάνδη τον σημερινό τελικό για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, σύμφωνα με αξιωματούχο του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύονται.

Η FIFA είχε προσκαλέσει τα αγόρια και τον προπονητή τους να παρακολουθήσουν τον τελικό στη Μόσχα, ωστόσο δεν μπορούν να μεταβούν στη Ρωσία για ιατρικούς λόγους.

«Δεδομένου ότι ο τελικός θα μεταδοθεί αρκετά αργά για εμάς, και θέλουμε τα αγόρια να ξεκουραστούν και να μην κοιτούν πολύ ώρα τις οθόνες, το πιθανότερο είναι ότι θα μαγνητοσκοπήσουμε τον τελικό για να τους τον δείξουμε αργότερα», δήλωσε αξιωματούχος από το νοσοκομείο Τσιανγκ Ράι.

Σημειώνεται ότι ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται σήμερα στη Μόσχα, στις 10.00 το βράδυ, ώρα Ταϊλάνδης.

Εν τω μεταξύ, περίπου 4.000 εθελοντές συμμετείχαν την Κυριακή στον καθαρισμό του χώρου γύρω από το σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ όπου βρίσκονταν τις προηγούμενες ημέρες αρκετοί διασώστες και δημοσιογράφοι από όλον τον κόσμο. Προς το παρόν το σπήλαιο παραμένει κλειστό αλλά μελλοντικά το σπήλαιο πρόκειται να αξιοποιηθεί ως τουριστική ατραξιόν.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here