Μαδούρο: «Εχουμε ατσάλινα νεύρα, θα νικήσουμε»-Στο πλευρό του οι ένοπλες δυνάμεις-Οι ΗΠΑ ανέλαβαν την ηγεσία του πραξικοπήματος

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι νόμιμες δημοκρατικές δυνάμεις τη Βενεζουέλας, απαντώντας στο πραξικόπημα που οργάνωσαν στη χώρα οι δυνάμεις της δεξιάς-φασιστικής αντιπολίτευσης μαζί με τις ΗΠΑ και μικρές στρατιωτικές ομάδες. Ο λαός που συγκεντρώνεται έξω από το προεδρικό Μέγαρο στο Καράκας αλλά και η εκδήλωση δημοκρατικής πίστης και νομιμοφροσύνης της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων προς την νόμιμη κυβέρνηση και το Σύνταγμα, οδηγούν τους συνωμότες σε αδιέξοδο. 

https://twitter.com/VTVcanal8/status/1123245673481166848?s=20

«Έχουμε ατσάλινα νεύρα. Μίλησα με τους Διοικητές του Στρατού (REDI και ZODI) που μου εξέφρασαν την πίστη τους στο Λαό, στο Σύνταγμα και στην Πατρίδα. Καλώ σε μέγιστη λαϊκή κινητοποίηση για να εξασφαλίσουμε τη νίκη της Ειρήνης. Θα νικήσουμε!»

Η αντιπρόεδρος Ντέλσι Ροτνρίγεζ, δηλώνει ότι οι ΗΠΑ χωρίς αιδώ και με ανήθικο τρόπο ανέλαβαν την ευθύνη του εγκληματικού πραξικοπήματος στη Βενεζουέλα.

Οι ένοπλες δυνάμεις της Βενεζουέλας, εξέφρασαν την πλήρη πίστη τους προς το Σύνταγμα και τον εκλεγμένο πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here