Μάχη με τις φλόγες για 3 σπίτια έδωσε ο πατέρας της Κάτιας Ζυγούλη

Ψύχραιμος και αγωνιστής ο πατέρας της Κατιας Ζυγούλη που ήταν στο Νέο Βουτζά  με ένα από τα εγγόνια του, όχι μόνον έσωσε το παιδί, αλλά και τον εαυτό του και το σπίτι του και όσα σπίτια γειτόνων του μπόρεσε. (Η υπόλοιπη οικογένεια έλειπε)

Γειτόνισσά της στο Μάτι έγραψε στο Ινσταγκραμ ότι ο πατέρας της Ζυγούλη έπιασε το «κανόνι» (ισχυρός πυροσβεστήρας νερού) και κατάβρεχε όχι μόνον το δικό του σπίτι αλλά και 3-4  γειτόνων του.

«Είμαι 3 σπίτια δίπλα.. εμας κάηκε αλλά δεν κινδυνεύσαμε  γιατί λείπαμε. Άκουσα όλους όμως τους γείτονες να λένε για τον πατέρα σου (της Ζυγούλη) που έσωσε εκτός από το δικό σας άλλα 3-4 σπίτια γιατί τα κατεβρεχε με το κανόνι.. πες του συγχαρητήρια για το θάρρος του να μείνει εκεί στην κόλαση.. αν δεν έχεις ανέβει ακόμα προετοιμάσου για ένα μεγάλο σοκ..»

Η ίδια η Ζυγούλη ανήρτησε στο Instagram  το εξής:

«Βλέπω τώρα τον γιο μου να παίζει με το νερό, γιατί ειδοποιήθηκα εγκαίρως από την Στέλλα για την φωτιά και θα την ευγνωμονώ για πάντα. Και αισθάνομαι τυχερή που ο πατέρας μου σώθηκε από της φλόγες μέσα σε ένα φρεάτιο με νερό την τελευταία στιγμή και μπορώ πάλι να τον αγκαλιάσω. Και αισθάνομαι τυχερή που σε λίγες ημέρες θα μπορώ να επιστρέψω στο σπίτι μου που θα είναι και πάλι λειτουργικό. Μα αυτό που με κάνει πιο τυχερή είναι πως δεν θα ξεχάσω τι έγινε. Κάθε πρωί θα κοιτάω από το παράθυρο μου όλες τις μάνες που έμειναν με άδειες αγκαλιές, όλα τα παιδιά που έχασαν τις μητέρες τους, όλους τους ανθρώπους που χάσανε τους δικούς τους, όλους μου τους φίλους που χάσανε τα σπίτια τους. Όλους τους γείτονες μου που χάσανε την ζωή τους. Θα τους θυμάμαι κάθε μέρα, με θλίψη αλλά και ότι δώρο μπορεί να σημαίνει αυτό…»

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here