Μάχεται και σήμερα το 2,5ετών αγοράκι που κρεμάστηκε από το κορδόνι της κουρτίνας

Σε κρισιμη κατάσταση και σε καταστολή εξακολουθεί να  νοσηλεύεται το άτυχο αγοράκι που παίζοντας με τις δέστρες-κορδόνια της κουρτίνας στο σαλονι του σπιτιού του, αυτά τυλιχτηκαν στο λαιμό του και του προκάλεσαν ασφυξία.

Υπενθυμίζεται ότι το βρηκαν αναίσθητο η  μητέρα και η γιαγιά του και οτι πιθανόν να διέλαθε της προσοχής της γιαγιάς όταν έλειψε για λιγο η μητέρα -υπάρχει και ένα 4χρονο αδελφάκι .

Η σημερινή ανακοινωση των γιατρών του Ιπποκρατείου  έχει ως εξής:

«Ο ασθενής εισήχθη στη Μονάδα και τέθηκε σε μηχανικό αερισμό υπό στάγδην καταστολή και αποιδηματική αγωγή (σ.σ. για να αντιμετωπισθεί το οίδημα εγκεφάλου). Κατά την εισαγωγή και μέχρι σήμερα είναι αιμοδυναμικά σταθερός, χωρίς προβλήματα οξυγόνωσης, λοιπά συστήματα κ.φ. (σ.σ. κατά φύσιν, δηλαδή φυσιολογικά). Επίσης, φέρει μια κυκλοτερή εκχύμωση στην τραχηλική χώρα (που συνάδει με τον μηχανισμό κάκωσης), πετέχειες στο πρόσωπο και στον τράχηλο. Το παιδί θα παραμείνει σε καταστολή και μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής λειτουργίας. Παρά τη σταθερότητα της κλινικής εικόνας η κατάσταση θεωρείται κρίσιμη»

(πετέχειες και εκχυμώσεις είναι οι μελανιές απο τα σπασμένα τριχοειδή αγγεία)

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here