Μ. Εφραίμογλου: Επένδυση 20 εκ. ευρώ στον εναλλακτικό τουρισμό με luxury spa στον Μυστρά

Επένδυση, ύψους 20 εκατ. ευρώ, στο Μυστρά υλοποιεί η Μαρίνα Εφραίμογλου, μπαίνοντας στην αγορά του εναλλακτικού Τουρισμού.

To Euphoria Retreat ανοίγει, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, φέτος το Μάιο και θα αποτελεί το πρώτο ολιστικό luxury wellbeing destination spa διεθνών προδιαγραφών στην Ελλάδα. Θα λειτουργεί σε 12μηνη βάση, διαθέτει 45 δωμάτια και σουίτες προδιαγραφών ξενοδοχείου 5*, που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 95 επισκέπτες.

Το σύμπλεγμα του Euphoria Retreat αναμένεται να απασχολεί δυναμικό 85 ατόμων και ο στόχος είναι ένα μεγάλο ποσοστό των εργαζομένων να προέρχεται από την τοπική κοινότητα. Επιπλέον, η βάση προμηθευτών της μονάδας θα προέρχεται κυρίως από τοπικές επιχειρήσεις και παραγωγούς, με στόχο την αγαστή συνεργασία με τοπικούς φορείς, επαγγελματίες και κατοίκους. Επίσης είναι ήδη προγραμματισμένες εκτεταμένες ενέργειες προβολής του Euphoria Retreat στις αγορές του εξωτερικού, που στόχο έχουν να συμβάλλουν συνολικά στην προβολή του Μυστρά και της ευρύτερης περιοχής στις διεθνείς αγορές, να αναδείξουν την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου και να ενισχύσουν την εικόνα και την αναγνωρισιμότητά τους.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here