Λυπούνται οι αφελείς για τη ΜΚΟ της CIA, τα «Λευκά Κράνη» που φυγαδεύονται άρον-άρον και τους δέχεται ο Μακρόν

Μαύρο δάκρυ για την «ανθρωπιστική οργάνωση» της CIA  στην Συρία χύνουν οι Γάλλοι που έσπευσαν να ανοίξουν τις αγκάλες τους για να τους υποδεχτούν, αφού φυγαδεύονται άρον άρον απο τη Συρία μετά την προέλαση των κυβερνητικών στρατευμάτων του Άσαντ.

Κι ενώ οι Ευρωπαίοι δυσανασχετούν με τους αληθινούς πρόσφυγες, σπεύδουν να αγκαλιάσουν τους μουφα πρόσφυγες, πράκτορες της CIA έως και τζιχαντιστές που είναι στο μισθολόγιο Αμερικανών και Βρετανών πετρελαιάδων!

 

Η οργάνωση πάντως είχε προταθεί και για Νόμπελ Ειρήνης….

Πρόκειται για μια χρυσοπληρωμένη Μη Κυβερνητική Οργάνωση, με χρυσοπληρωμένα μέλη, τον εξοπλισμό των οποίων θα ζήλευε σίγουρα η  ΚΥΠ, αφου διέθεταν εξοπλισμο πρακτόρων και ψηφιακά μέσα αξίας εκατομμυρίων δολαρίων. Παρότι εμφανίζεται (όπως αμέτρητες ύποπτες ΜΚΟ) ως «κίνηση πολιτών», συστάθηκε το 2013 από την αμερικανική, κρατική USAID («Υπηρεσία των ΗΠΑ για τη Διεθνή Ανάπτυξη», ουσιαστικά παρακλάδι της  CIA) και χρηματοδοτήθηκε με 23.000.000 δολάρια.

Τη συγκρότησή της στο συριακό έδαφος ανέλαβε ο Αγγλος πρώην αξιωματικός, βετεράνος ΝΑΤΟικών επεμβάσεων στα Βαλκάνια και μετέπειτα μισθοφόρος, James Le Mesurier.

Η οργάνωση είχε ως στόχο να προβάλλει διαρκώς οτιδήποτε εναντίον του Άσαντ και να επιδιώκει ουσιαστικά την ανατροπή του -πάντα για ανθρωπιστικούς λόγους. Είχε φτάσει και στο σημείο να υπονομεύει επιχειρήσεις του ΟΗΕ (!!!) επειδή έκρινε ότι ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών δεν ήταν αρκούντως «αντι-Ασαντικός». Συνεργάτες του ΟΗΕ έχουν συχνά καταγγείλει ότι τα μέλη της ΜΚΟ Λευκά Κράνη του στοχοποιούσαν ως  «συνεργάτες του Ασαντ» ή ως τζιχαντιστές.

Πέρσι μάλιστα οι πράκτορες των «Λευκών Κρανών» διαφημίστηκαν για την ανθρωπιστική (!!!) δράση τους σε ένα ψευτοντοκιμαντέρ  από το NETFLIX  χρηματοδοτημένο απο την οργάνωση  «Τhe Syria Campaign». Αυτή χρηματοδοτείται με τη σειρά της από τον ας πούμε αντιπολιτευόμενο  δισεκατομμυριούχο «Σύρο» Αϊμάν Ασφάρι Ο Ασφάρι γεννήθηκε μεν στη Συρία, αλλά έζησε ΟΛΗ του τη ζωή  στις ΗΠΑ. Εκεί αγόρασε αμερικανική εταιρεία πετρελαιοειδών (με τι λεφτά,άγνωστο, αφού ήταν ο γιος ενός απλού διπλωμάτη) έγινε δισεκατομμυριούχος και αρχισε να αναπτύσσει σχέσεις και με τη Βρετανία, όπου  επί μια δεκαετία υπήρξε συστηματικός «χορηγός» του Συντηρητικού Κόμματος.  Υπενθυμιζουμε ότι ο  Άσαντ άρχισε αίφνης να στοχοποιείται διεθνώς όταν διαφώνησε με τους Αμερικανούς για τους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου, συντασσόμενος με τους Ρώσους και ότι ο πόλεμος στη χώρα του θα είχε λήξει προ πολλού αν δεν χρηματοδοτούνταν οι «αντιπολιτεύομενοι» αλλά και οι τζιχαντιστές  απο εταιρείες πετρελαίου αμερικάνικων και βρετανικών συμφερόντων.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here