Λυκουρέζος: Δεν με αφορά η «μαφία των φυλακών»-Κακώς συνδέθηκε το όνομά μου

Ανακουφισμένος» δήλωσε ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος αφέθηκε αργά χθες ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του στον εφέτη ειδικό ανακριτή, που ερευνά την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».

«Δεν με αφορά η υπόθεση. Κακώς συνδέθηκε το όνομά μου» είπε ο κ. Λυκουρέζος μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ερωτηθείς αν θεωρεί ότι πίσω από τη σύλληψή του του υπήρξε «πολιτικός δάκτυλος» ο κ. Λυκουρέζος απάντησε πως δεν θέλει να επεκταθεί, καθώς, όπως είπε, «δεν είναι ώριμα τα πράγματα». Απαντώντας πάντως σε σχετική ερώτηση, σημείωσε πως «αναμφισβήτητα ορισμένες πηγές προσπάθησαν να δώσουν πολιτικά χαρακτηριστικά» στη σύλληψή του.

Δήλωσε ακόμη πως θα επιμείνει στην αγωγή του κατά της υφυπουργού Προστασάις του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα, η δήλωση της οποίας, όπως είπε, ήταν «ατυχέστατη». «Κατέθεσα αγωγή εναντίον της κ. Παπακώστα, η οποία παραβίασε κατά τρόπο βάναυσο τον νόμο, ο οποίος απαγορεύει σε κρατικούς φορείς να εκφράζονται κατά δυσμενή τρόπο σε περιπτώσεις κατηγορουμένων» ανέφερε.

Υπογράμμισε τέλος πως έχει εμπιστοσύνη στους κριτές του και εξέφρασε τη συγκίνησή του για το «μεγάλο κύμα υποστήριξης» που δέχθηκε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here