Λοβέρδος: Κατάχρηση εξουσίας σε βάρος μου

Κατάχρηση εξουσίας σε βάρος του καταγγέλλει ο Ανδρέας Λοβέρδος σχολιάζοντας τη σημερινή απόφαση της Εισαγγελέως Διαφθοράς να διαβιβάσει στη Βουλή τη δικογραφία που τον αφορά για τη Novartis. O κ. Λοβέρδος υπογραμμίζει ότι δεν θα κάνει χρήση της βουλευτικής ασυλίας και ότι όσοι έχουν εμπλακεί στα αδικήματα που τελέστηκαν σε βάρος του θα λογοδοτήσουν για τα κακουργήματά τους.

Με ανακοίνωση που ανάρτησε και το Facebook, o κ. Λοβέρδος τονίζει ότι σκοπός της σημερινής εξέλιξης ενέργειας είναι η απόπειρα αναδρομικής δικαιολόγησης των παρανομιών που διαπράχθηκαν επί τρία χρόνια στο πλαίσιο της σκευωρίας «Νovartis».

Παράλληλα αναφέρει πως τίποτε δεν σταθεί εμπόδιο στην αποκάλυψη της σκευωρίας και κανείς από τους πολιτικούς σκευωρούς δεν θα αποφύγει την κατά νόμο λογοδοσία και τιμωρία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Λοβέρδου αναφέρει τα εξής:

«Η κατάχρηση εξουσίας συντελέστηκε και κατά νομική ακριβολογία. Τίποτε δεν σταθεί εμπόδιο στην αποκάλυψη της σκευωρίας. Κι ούτε λόγος για βουλευτική ασυλία ή νόμο περί ευθύνης υπουργών. Θα τους νικήσω με τα όπλα που διαθέτουν όλοι οι Έλληνες χωρίς προνόμια & προσχήματα #Novartis

ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Η κατάχρηση εξουσίας συντελέστηκε και κατά νομική ακριβολογία. Σκοπός της συγκεκριμένης ενέργειας που γίνεται σε βάρος μου είναι, προφανώς, η απόπειρα αναδρομικής δικαιολόγησης των παρανομιών που διαπράχθηκαν επί τρία χρόνια στο πλαίσιο της σκευωρίας «Νοβάρτις».

Επειδή έχω με το μέρος μου την αλήθεια, την εντιμότητα και τη στήριξη των πολιτών, οι απεγνωσμένες και απονενοημένες ενέργειες δεν μπορούν να με αγγίξουν. Όμως όσες και όσοι έχουν εμπλακεί στα αδικήματα που τελέστηκαν σε βάρος μου, συμπεριλαμβανομένης της κατάχρησης εξουσίας, θα λογοδοτήσουν για τα κακουργήματά τους, όπου και όπως αρμόζει.

Τίποτε δεν σταθεί εμπόδιο στην αποκάλυψη της σκευωρίας και κανείς από τους πολιτικούς σκευωρούς δεν θα αποφύγει την κατά νόμο λογοδοσία και τιμωρία. Τίποτε λιγότερο δεν είναι αρκετό.

Κι ούτε λόγος για βουλευτική ασυλία ή για το νόμο περί ευθύνης των υπουργών. Θα τους νικήσω με τα όπλα που διαθέτουν όλοι οι Έλληνες και όλες οι Ελληνίδες χωρίς προνόμια και προσχήματα».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here