Λουκέτο στα Λεχαινά-Μια πολύ καλή είδηση (και άλλες δυο που επίσης μοιάζουν να είναι)

 

Του ΑΝΤΩΝΗ ΣΚΟΡΔΙΛΗ

Πρόκειται για μια πράγματι πολύ καλή είδηση!

Αύριο 21 Δεκεμβρίου και ώρα 10.30 σε συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής (Τσόχα 5, Αμπελόκηποι) θα ανακοινωθεί επίσημα – από τις κυρίες Ε. Αχτσιόγλου και Θ. Φωτίου, υπουργό και αναπληρωτή υπουργο εργασίας αντίστοιχα – το πρόγραμμα αποϊδρυματοποίησης των ατόμων με αναπηρία που φιλοξενούνται στο παράρτημα ΑΜΕΑ Λεχαινών και στα παραρτήματα ΑΜΕΑ του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Αττικής.

Πρόκειται για μια πράγματι πολύ καλή είδηση!

Αρκεί να σκεφτούμε, απλά και μόνο, τις εικόνες “κολαστηρίου” από τα του απεχθούς συγκεκριμένου τύπου “παραρτήματα” που εδώ και χρόνια “βλέπουν” το φως της δημοσιότητας προσβάλλοντας βάναυσα κάθε έννοια πολιτισμού και ανθρωπιάς. Με τελευταίες, αυτές που την προηγούμενη χρονιά “τράβηξαν και δημοσιοποίησαν” στα Λεχαινά οι ακτιβιστές της Κίνησης Χειραφέτησης Ατόμων με αναπηρία, σε όλες και όλους υπενθυμίζοντας ότι όσο αυτά τα “κολαστήρια” παραμένουν ενεργά ενεργοί θα παραμένουν πάντα και οι Άνθρωποι που αξιώνουν το κλείσιμό τους.

*Μαζί με την πράγματι πολύ καλή είδηση, επικουρικά, θα παρουσιαστούν και άλλα δυο προγράμματα – “Στέγαση και Εργασία για τους άστεγους” τιτλοφορείται το ένα, “Διερμηνείας εξ αποστάσεως για κωφούς και βαρήκοους” το άλλο – που μοιάζουν να είναι επίσης “καλές ειδήσεις”. Θα κριθεί αν και πράγματι είναι από την εφαρμογή στη πράξη – ξέρουμε τι σας γράφουμε, μη θέλετε από τώρα λεπτομέρειες – οπότε και θα επανέλθουμε.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here