Λονδίνο: Αγρυπνία απόψε για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Αγρυπνία στη μνήμη των θυμάτων της διπλής επίθεσης που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Λονδίνο θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας στο δημόσιο πάρκο Potters Fields Park το οποίο βρίσκεται κοντά στη Γέφυρα του Λονδίνου.

Τη διοργάνωση της αγρυπνίας ανέλαβε ο δήμαρχος της πόλης Σαντίκ Καν. Τον δήμαρχο θα συνοδεύσει πλήθος αξιωματούχων και ανώτερων εκπροσώπων καθώς και απλοί πολίτες.

«Με το να συγκεντρωθούμε όλοι μαζί θα στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο – ότι η τρομοκρατία δεν θα φοβίσει ποτέ τους Λονδρέζους» δήλωσε ο δήμαρχος του Λονδίνου.

Η αγρυπνία θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. τοπική ώρα και στις 6.20 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ενός λεπτού σιγή.

Εν τω μεταξύ, την Τρίτη θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλα τα κυβερνητικά κτίρια στη Βρετανία στη μνήμη των θυμάτων της επίθεσης το βράδυ του Σαββάτου στο Λονδίνο, έγινε γνωστό από το γραφείο τύπου της βρετανικής κυβέρνησης.

«Η Βρετανία θα τηρήσει ενός λεπτού σιγή την Τρίτη 6 Ιουνίου του 2017 στις 11 το πρωί (τοπική ώρα) στη μνήμη εκείνων που σκοτώθηκαν και όλων όσων οι ζωές επηρεάστηκαν από τις επιθέσεις στο Λονδίνο το βράδυ του Σαββάτου» σημειώνεται στο δελτίο τύπου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες στα κτίρια Ουάιτχολ έως το βράδυ της Τρίτης.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here