Ληστεία με τζετ σκι σχεδίαζαν δυο αδέλφια (Τούρκοι) στη Χίο

Το λιμενικό συνέλαβε για παράνομη είσοδο στη χώρα δύο Τούρκους 33 ετών (δίδυμα αδέλφια) που αρχικα υποστήριξαν ότι χάλασε η μηχανή στο τζετ σκι τους και γι αυτο βρέθηκαν σε παραλία της Χίου -αργότερα όμως αποκαλύφθηκε ότι μάλλον σχεδίαζαν ληστεία

Επιπλέον τα τζετ σκι των δύο  αδελφών βρέθηκαν και η μηχανή τους λειτουργουσε  τέλεια

Σύμφωνα με το politischios.gr εντοπίστηκαν στην περιοχή της Φάρκαινας, όπου έφτασαν με τζετ σκι από τις ακτές της Τουρκίας. Αρχικά έμοιαζαν σαν κλασικό πλέον περιστατικό παράνομης εισόδου στη χώρα. Εντούτοις στο κινητό τους βρέθηκαν φωτογραφίες απο το εσωτερικό του υποκαταστήματος της τράπεζας «Alpha Bank» στην περιοχή της Φάρκαινας. Ειχαν επίσης φωτογραφίσει την τράπεζα και από έξω.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν  κουκούλες και λοστοί

Οι Λιμενικοι πιστεύουν ότι οι δύο Τούρκοι είχαν σκοπό είτε να διαρρήξουν είτε να ληστέψουν την τράπεζα (η ληστεία προϋποθέτει την απειλή της ζωής και τη χρήση βίας, ενώ η διαρρηξη ειναι στην κατηγορία της κλοπής)

Οι δύο Τούρκοι ζήτησαν προθεσμία για να συνεννοηθούν  με τον δικηγόρο τους και να απολογηθούν, οπότε ορίσθηκε δικάσιμος για το Σάββατο.

Κατηγορούνται  για  σύσταση συμμορίας, οπλοκατοχή, παράνομη είσοδο στη χώρα και χαρακτηρίζονται ως ύποπτοι μελλοντικής (;) τέλεσης κακουργηματικής πράξης (ληστεία)

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here