Λίστα ψυχίατρων! «Δεν θα ασχοληθούμε με τους ηττημένους»

Η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν απάντησε επίσημα στην τελευταία ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με όσα ειπώθηκαν από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή και τους συσχετισμούς με τον πρόεδρο των «ερυθρόλευκων» Βαγγέλη Μαρινάκη και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Σάββα Θεοδωρίδη.

Οι Πειραιώτες υποστήριξαν πως δεν προτίθενται να ασχοληθούν, ενώ ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς ανέβασε στο λογαριασμό του στο facebook μία λίστα με ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα ψυχίατρων.

Την οποία συνοδεύει το ακόλουθο σχόλιο:

«Προφανώς δεν θα ασχοληθούμε με τους ηττημένους και τις ανά ώρα ανακοινώσεις τους…».

Μία αγωνιστική στον Ολυμπιακό κεκλεισμένων των θυρών

Κατά τα άλλα, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (28/3) η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, τιμώρησε με μία αγωνιστική της ΠΑΕ Ολυμπιακός και 50.000 ευρώ πρόστιμο για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Πλατανιά στην Κρήτη.

Έτσι, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα οι ερυθρόλευκοι θα εκτίσουν την ποινή στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό την ερχόμενη Κυριακή (3/4 19:00).

Αναλυτικά:

«ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 10396/23-3-2016 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 28ης-3-2016, ημέρα Δευτέρα, και ώρα 14:00»: Απορρίπτει τον ισχυρισμό της εγκαλουμένης περί απαραδέκτου ασκήσεως της πειθαρχικής δίωξης σε βάρος της. Απορρίπτει τον κατ’  άρθρον 14 παρ. 4 του Π.Κ της ΕΠΟ ισχυρισμό της εγκαλουμένης.

Δέχεται ότι η εγκαλουμένη τέλεσε, καθ’ υποτροπήν την αποδιδόμενη σε αυτήν, με την υπ’ αριθμ. Πρωτ. 10396/23-3-2016 πειθαρχική δίωξη, πειθαρχική παράβαση (άρθρα  14 παρ. 2,  3, 15 παρ. 3 περ. Β΄ στοιχ. ε΄ και ζ΄, 7 περ. γ΄ του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.)

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ χρηματική ποινή ποσού πενήντα χιλιάδων ευρώ, και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική ημέρα».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here