Λινού για Μητσοτάκη: Πρώτη φορά αναγνωρίζει το πρόβλημα συνωστισμού στα λεωφορεία

Για ανεπάρκειες στις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού μηνύματός του έκανε λόγο η γνωστή καθηγήτρια Ιατρικής και πρόεδρος του Ινστιτούτου Προληπτικής Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής Αθηνά Λινού.

Η ίδια μιλώντας Στο Κόκκινο επισήμανε -κάποια- θετικά αλλά ανεπαρκή ακόμα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, ενώ τονίζει πως σειρά εφαρμόσιμων μέτρων για τα σχολεία και τους μετανάστες ακόμα απουσιάζουν από τις πολιτικές αποφάσεις.

Η κα Λινού επισημαίνει πως για πρώτη φορά γίνεται παραδοχή  από επίσημα χείλη για το θέμα του συνωστισμού στα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ για την ενίσχυση με 100 λεωφορεία ως τα τέλη της επόμενης εβδομάδας λέει πως αυτό έπρεπε να έχει γίνει από χτες.

Μια σειρά μέτρων όπως αξιοποίηση των υπαίθριων χώρων στα σχολεία, τηλεργασία ακόμα και στο 100% -και στο Δημόσιο- αλλά και «εν λευκώ» υγειονομική κάλυψη και προστασία προσφυγών μεταναστών χωρίς να τους ζητούνται χαρτιά, ώστε ένα μην κρύβονται αυτοί οι άνθρωποι, είναι από τις λύσεις που δεν έχουν εφαρμοστεί επισήμανε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here