Λίλιαν Ντιντή: «Ο Κόσμος του Αλόγου»

 

 

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΙΟΥΣΗ

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας – ΕΟΙ οργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα ολυμπιακά αθλήματα της Υπερπήδηση Εμποδίων και Ιππικής Δεξιοτεχνίας, στις 17, 18, 19 και 20 Μαΐου 2018, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας Μαρκοπούλου. Στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, το οποίο αποτελεί την κορυφαία εθνική διοργάνωση του αθλήματός μας, η Ομοσπονδία μας, σε συνεργασία με το Βιοτεχνικό Βιομηχανικό Εκπαιδευτικό Μουσείο (www.bbem.edu.gr), υλοποιεί  μια σειρά εκπαιδευτικών – ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων με θέμα «Ο Κόσμος του Αλόγου».

-Που θα διεξαχθούν;

Οι δραστηριότητες θα διεξάγονται σε υπαίθριο χώρο κοντά στον αγωνιστικό στίβο και στόχο έχουν να παρέχουν στα παιδιά, μια ευχάριστη εμπειρία από την επαφή τους με τα άλογα, σε συνδυασμό με την παρακολούθηση των αγώνων.

-Τι θα κάνουν τα παιδιά;

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από πιο κοντά τον κόσμο του αλόγου, τη σχέση του με τον άνθρωπο από τα πανάρχαια χρόνια μέχρι σήμερα, να κατανοήσουν καλύτερα τα ιππικά αθλήματα, και να έχουν μια άμεση, συναρπαστική επαφή με το μοναδικό αυτό ζώο.

-Σε ποιούς απευθύνεστε;

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας προσκαλεί τους Μαθητές και τους Εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου σας, να επισκεφθούν τις εκπληκτικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας Μαρκοπούλου, την Πέμπτη 17 ή και την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, το πρωί, για να  συμμετάσχουν στο πρόγραμμα “Ο Κόσμος του Αλόγου”, να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα της Ιππασίας και να απολαύσουν θέαμα υψηλού επιπέδου.

-Από που μπορεί να πάρει κάποιος πληροφορίες;

Στο τηλέφωνο 22990 49350, 49750 και 6973447425, επίσης πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site www.hef.gr.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here